Megindító fotók – a fiatal pár élete élményét adta a halálos beteg kutyának



Egy fiatal pár élete legszebb élményét adta halálos beteg golden retriever kutyusának.

Cassidy és Matthijs mikor megtudták, hogy kedvencük halálos beteg előrehozták az esküvőt, hogy a kutyus lehessen a gyűrűhordozó.

S mivel eredetileg a tengerparton szerették volna tartani a szertartást, azt is megszervezték, így Dood életében először láthatta az óceánt.

A 29 éves Cassidy már az esküvőjére készült, mikor kiderült, hogy imádott kutyája gyógyíthatatlan beteg. Ekkor jutott eszükbe, hogy méltó módon köszönnek el tőle, mintha a bakancslistáját teljesítenék.


A lány annak idején első látásra megszerette a kutyust, és szinte tőrbe csalta a szüleit, hogy örökbe fogadhassa őt. – számolt be róla a CNN.

A most öt éves kutya eddig boldog és egészséges volt, júliusban azonban kiderült, hogy rákja van.

Cassidy és vőlegénye az esküvőt augusztusra tűzte ki egy Oregonban lévő tengerparti városban, Manzanitában.

Mindez azonban 1500 kilométerre volt attól a helytől, ahol a beteg kutyus élt a lány szüleivel, így veszélybe került a találkozás. A család ezért kitalálta, hogy a lány apjának repülőjegyét lemondják, hogy megtehesse autóval a 13 órás utat az esküvőre a kutyával a hátsó ülésén.

A fiatalok a kutyát szerették volna gyűrűhordozónak, ezért nagyon izgultak, hogy a hosszú úton ne legyen semmi baj és odaérjen az apa Dood-dal együtt.

Végül minden sikerült, és a kutyus remek gyűrűhordozónak mutatkozott, ráadásul végre életében először belegázolhatott az óceánba.


A fiatalok szerint Dood nagyon boldog volt, tele energiával, látszott rajta, hogy nagy örömet szereztek neki gazdái.

A kutyától nemsokára búcsút kell venni, mivel gyógyíthatatlan betegsége miatt elaltatják.

Forrás:hír24

Ajánló

Ajánló