A vérmókus létező lény! - bizonyíték a videóban



A legendás vérmókust a világon először videózták le! A helyiek szerint a mókus valójában egy vámpír, aki képes szarvasokra és más meleg testű lényekre vadászni.


A Rheithrosciurus macrotis, (motkány) magyarul bojtos mókus néven számon tartott lényről a tudósoknak egyelőre nem tudják, hogy mit eszik.

A lényről egyelőre csupán legendákat lehetett hallani, de a kép lényege, hogy a bal oldali lény a legenda szüleménye. A jobb oldali pedig nem más, mint maga az állítólagos motkány.
A különös lényt úgy sikerült lencsevégre kapni, hogy a Michigan Egyetem Biológusa Andrew Marshall és csapata egy kamerát állított fel az indonéz Gunung Palung Nemzeti Park területén, hogy a szép jószágról felvételt tudjanak készíteni. Úgy tűnik, hogy az akció tökéletesen sikerült!


A felvétel infravörös kamerával készült nagyon alacsony fényviszonyok között. A legendát elkapták, de meglepetésre nem szívta lovakból a vért, hanem csak úgy táplálkozott, mint más egyéb mókus. A talajon kereste eledelét.


Fél igazság


A lény tényleg létezik, csak az általános mókusokkal ellentétben éjszakai életmódot él, ráadásul nagy hegyes füle majd hogy nem denevérre emlékeztet. Ezen kívül lompos farka menekülés közben ad inkább félelmet az emberi tudatban, noha feje nem valami lenyűgöző farkával ellentétben. Nem lehet semmi tökéletes. Bolyhos farok csúnya fejjel?


A legendát ez okozhatta, ráadásul az éjszakai életmód.

Forrás: lemon

Ajánló

Ajánló