Vedd fel a kesztyűt, a száraz, repedezett kézfejek ellen!Ints búcsút a szárazságnak és élvezd újra a puha tapintású kézfejeidet! 

Sok nőnek okoz problémát, hogy kézfeje idővel durvává, repedezetté és szárazzá válik. Az irritációt számtalan dolog okozhatja, köztük az időjárás, nem megfelelő szappan használata. Ám vannak olyan tényezők, amik nem csak az érzékenyebb bőrűeknél okoznak problémát, ezek pedig a vegyszerek és a tisztítószerek. Sokan nem húznak kesztyűk a mosogatáshoz és a takarításhoz sem, hiszen igen kellemetlen és zavaró tud lenni, mikor beleizzad a kéz a gumikesztyűbe, ami további pirosodáshoz, viszketéshez is vezethet. 

A kesztyű használata azonban nagyon is ajánlott, hiszen a mosogatás közben a szer, nem csak az edényekről tünteti el a zsíros, olajos szennyeződéseket, ugyanis bőrünk természetes illó olajait is semlegesíti, így kiszárítva azt. Mivel takarítani és mosogatni mindenképpen kell, így nincs más megoldás, mint elfogadni, hogy a kesztyű nem az ellenségünk, hanem hosszútávon egy nagyon kedves társunk lehet. Használata előtt érdemes alaposan behintőporozni, így elkerülhetjük, hogy használata során beizzadjon a kezünk és kellemetlenné váljon a viselése. Érdemes kézmosáshoz is olyan szappanokat alkalmazni, melyek kevésbé szárító hatásúak, emellett szerezzünk be a bőrtípusunknak megfelelő kézkrémet is, melyet pakolásként is alkalmazhatunk lefekvés előtt. 

 

Ajánló

Ajánló