Süntiszt kerestetik Angliába, évi 10 millió forintos fizetésért



Évi 10 millió ft-ot fizet a brit állatvédő egyesület annak az embernek, aki segít megvalósítani, sünikkel kapcsolatos tervüket. 

Az állás természetesen nem csak arról szól, hogy éjjel nappal cuki sünikkel kell játszani, hiszen ezzel a lehetősséggel bárki élni azonnal. A Suffolk Wildlife Trust, kifejezetten a vadvilág állataira specializálódott, különösen a sünikre. Ipswich-i telephelyükön lenne a munkavégzés helye, ahová azt a kreatív, kitartó és lelkes Süntisztet keresik, aki rendelkezik komolyabb állatvédelmi tapasztalattal és természetes jártas a sünik életvitelében, gondozásában is. 

Feladata az, hogy óvja a pici állatok természetes útvonalait, helyenként élelemmel támogassa őket. Céljuk nem csak az lenne, hogy támogassák a vadon élő süniket, hanem az is, hogy ezzel a mozgalommal nagyobb forgalomra tegyen szert a település, idegenforgalom terén. Hiszen kinek ne lenne kedve egy olyan helyre menni, ahol a kertben békésen sétálnak fel-alá, félelem nélkül a sünik?! Ha úgy érzed te vagy az, akit keresnek, akkor bátran vágj bele! 

 

Ajánló

Ajánló