Ma minden rossztól megszabadulhatunk a számmisztika szerint!



Csak 9 évente van olyan csodálatos lehetőség, amilyennel ma élhetünk. Ne hagyd ki!

A 2016-os év önmagában is egy különleges esztendő, hiszen a számmisztika szerint ez a lezárás, változás 12 hónapja, hiszen 2+0+1+6=9, ám a mai nap még ennél is különlegesebb, hiszen három darab kilencest találhatunk benne.


A számmisztika szerint az életnek 9 stációja van, és ezek mindegyike más hatást gyakorol az emberekre. A kilences szám a lezárást, a régi elengedését és az új beeresztését jelenti, emiatt izgalmas és reménnyel teli időszak fogja kezdetét venni ma, tehát 2016. 09. 09-én. A mai nap tehát egy olyan ritka spirituális lehetőség, amit kár lenne elszalasztani, hiszen csak 9 év múlva lesz újra lehetőségünk arra, hogy lerázzuk magunkról az elmúlt évek összes negatív élményét, problémáját, gondját, fájdalmát, tehát kvázi most újjászülethetünk.


Annak érdekében, hogy jól éljünk a ritka lehetőséggel, az lesz a dolgunk ma éjfélig, hogy minden rossz tapasztalatot, negatív élményt, fájdalmat, szenvedést, sikertelenséget, kudarcot, stresszt, félelmet elengedjünk, illetve szabaduljunk meg azoktól a karmikus energiáktól, amelyek a tudtunkon kívül gátolnak abban, hogy elérjük a céljainkat, és nem engedik, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak legyünk.


Ma mindenképpen hallgassunk a belső hangunkra, mert a megérzéseink nem fognak becsapni, hanem pontosan megsúgják, hogy mik azok a dolgok, amik nem szolgálják a fejlődésünket, hanem csak gátolnak.


Előfordulhat, hogy a belső hangunk arra biztat, hogy keressünk másik munkát, esetleg szakítsunk meg egy baráti, szerelmi viszonyt, vagy költözzünk el. Habár lehet, hogy ezek a tanácsok ijesztőek, mégse temessük el őket, mert különben a következő 9 évben magunkkal hurcolhatjuk a jelen problémáit, amelyeket idővel újabb rossz dolgokkal tetézhetünk, az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy csak szenvedjünk!


2016. 09. 09. nagy változást hozhat az életünkbe, de csak akkor, ha élünk a ritka lehetőséggel.


(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló