A születésnapján alázták meg a lányt, akit a testképe miatt nem engedtek be egy klubba



Az est szervezője közölte az ünnepelttel és a barátnőivel, hogy nem megfelelő a testalkatuk.A 20. születésnapját szerette volna megünnepelni Bobbi Jo Goldsmith a kilenc barátnőjével múlt pénteken. A csapat egy londoni klubban foglalt asztalt, ám azt nem kapták meg, mert míg a bejáratnál várakoztak, a személyzet pár tagja kiszedte őket a sorból, majd távozásra szólították fel a lányokat.


Bobbi elmondta, hogy nagyon kínos volt, ahogy a személyzet végigmérte őket, majd közölték, hogy túl nagyok. Ezzel teljesen tönkretették az ünnepelt születésnapját. Bobbi hozzátette, hogy őt nem érintette annyira rosszul a testére tett megjegyzés, de tudja, hogy sok lányra nagyobb hatással lenne egy ilyen jelenet, ennek a szörnyűségnek pedig 2016-ban nem lenne szabad megtörténnie.


Deborah, Bobbi anyukája a Facebookon kürtölte világgá a történteket, amit több ezren azért osztottak meg, hogy támogassák a lányt. A felháborodott anyuka elmondta, hogy szégyen, ami történt, és nem lenne szabad hagyni, hogy a klubok ilyesmit tehessenek.


Deborah, aki bojkottálná a klubot, arról is beszélt, hogy a klub nemcsak tönkretette a lánya születésnapját, hanem meg is szégyenítették, ráadásul egy másik helyet kellett keresnie a barátnőivel, hogy ünnepelhessenek.


Az anyuka hozzátette, hogy szerencsére Bobbi erős és rugalmas, emiatt nem volt rá túl nagy hatással az eset, ám az incidens igencsak megdrágította az estét, mivel a csapatnak nem volt asztalfoglalása.


Bobbi mérete egyébként 38-as és pompomlány, tehát az anyuka nem is érti, hogy miért nem engedték be a lányt a klubba, ahol nem ez volt az első ilyen eset, legalábbis ezt igazolják a vélemények, amelyeket Deborah posztja alá írtak az emberek.


Anya és lánya egyaránt haragszik a Libertine London klubra, és nem szeretnék, ha más lányok hasonló helyzetbe kerülnének. Az internetes kommentelők közül több százan kiálltak Bobbi mellett, sokan pedig arról írtak, hogy a lány teljesen jól néz ki, aki pedig mást mondott rá, az szűk látókörű ember. Volt, aki szerint valami nagy baj lehet a világgal, mert ő pont, hogy olyan testalkatú lányokkal csábítaná be az embereket a klubjába, mint a szülinapos.


Mivel a szituációs hatalmas vihart kavart, ezért a klub kénytelen volt közleményt kiadni az esettel kapcsolatban:


Szeretnénk tisztázni, hogy bármilyen feltételezés, megjegyzés a belépés megtagadásának okával nem a mi alkalmazottainktól származott, és nem is olyan személytől, aki valamiféle kapcsolatba állt volna a klubbal.


A beengedés megtagadása nem illik az irányelveinkhez. A klubban szinte mindennap telt ház van, emiatt muszáj elküldenünk néhány embert. Azon az estén több, mint ötszáz embert engedtünk be, de 119 embert el kellett küldenünk.


A potenciális vendégek elsőbbséget élveznek, attól függően, hogy kivel foglaltak. A tagok és a vendéglistán szereplők az elsők, majd őket követi a PR-csapat, a szabadúszó promóciós cégek és az ő alvállalkozóik.


A klub minden este különböző és befogadó személyeket lát vendégül, erre pedig nagyon büszkék vagyunk. A ruhamérete és a külseje miatt pedig soha sem utasítunk el senkit.”


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló