Viccesen hangzik, de tényleg létezik utazási iroda játékmackóknak



Tíz komolytalannak tűnő szolgáltatás, amit igénybe lehet venni.Minden üzletember és üzletasszony a piaci rést keresi, hogy ő legyen az első, aki a szolgáltatásával, termékével képes kielégíteni a fogyasztók azon igényét, szükségletét, ami még másnak nem jutott eszébe.


Ezeknek a törekvéseknek köszönhető, hogy 2016-ban olyan szolgáltatásokat vehetünk igénybe, amely első hallásra komolytalannak, átverésnek hangzik, pedig a kitalálója komolyan veszi a munkáját.


Orrszőrvágás-értesítő: Nem túl esztétikus, ha az orrból túlságosan kilátszik az orrszőr, ezért a Hanage.info honlap anonim értesítőt küld, hogy mikor kell orrszőrt vágnunk. A figyelmeztetés stílusa attól függ, hogy mennyire durva szöveget állítottunk be.


Tépd le a gatyáját… vagy a sajátodat, vagy mi: Angolul tudók előnyben, mert egyelőre csak angol nyelven érhető el az a szolgáltatás, amely gyakorlatilag beleír egy regénybe, ha fizetünk érte 50 dollárt. A történethez meg kell adnunk a becenevünket, és le kell írnunk, hogy milyen álmaink párjának a hajszíne. Ez után a yournovel.com férj-feleség párosa beleilleszti az adatokat egy romantikus vagy erotikus történetbe.


Nagyikölcsönző: Ha nincs nagymamánk, vagy csak nem állunk elég közel egymáshoz, akkor nem kell kétségbeesni, mert a nagymama.hu oldalon regisztrált vidéki nagyikkal lehet felvenni a kapcsolatot, hogy törődjenek az „unokákkal”.


Fültisztítószalon: A vikingek apró kanalakkal vájták ki a fülzsírt a fülükből. Japánban ugyanerre a célra használták a mimikakinak nevezett pálcikákat. 2006 óta újra divatba jött a megoldás, ugyanis a japán fültisztító technikusoktól nem követelik meg az egészségügyi végzettséget, ezért gomba módra szaporodnak a kis szalonok, amelyekben 30 perces szeánsz során szabadulhatunk meg a fülzsírtól.


Tűzijáték a hamvainkból: Egy angol szolgáltatás lehetővé teszi, hogy másfél millió forintnak megfelelő összegért cserébe tűzijátékot készítenek a hamvainkból. Hunter S. Thompson így válhatott csillaggá a coloradói farmja fölött.


Másnapos-klinika: Las Vegasban várja a vendégeket a Hangover Heaven (Másnapos Mennyország), ahol a kapatos páciensek intravénás hidratálást és hányáscsillapító gyógyszereket kapnak. Ha valaki annyira szenved a másnaposságtól, hogy fel sem bír kelni, akkor a coloradói Hangover Helpers Gatorade-et visznek a delikvenshez, aki kap egy burritót reggelire, valamint kitakarítják a lakását.


Emberrablás rendelésre: Nagyjából 1000 dollárért cserébe a francia Ultimate Reality cég szívesen elrabol a nyílt utcán és behajít egy ablaktalan raktérbe, esetleg a székhez ragasztanak, ha erre vágyunk,


Gyepszínező: Ha elkeserít a bebarnult gyepszőnyegünk látványa, akkor fessük be! Erre nagyon hasznos tippeket találunk az interneten.


Fűnyíró kecskék: Arra is létezik szolgáltatás, hogy a füvünk le legyen nyírva, és a szomszédok se bosszankodjanak. Ez a kecskeközvetítő szolgáltatás. A fűnyíró kecskék igénybevétele költség-, energia és káros anyag kibocsátás-takarékos, de egyelőre csak Amerikában létezik.


Utazási iroda játékmackóknak: Ha nem jutunk el nyaralni, de a plüssünket elküldenénk, akkor ezt 35 dollárért megtehetjük. Az utazásról képek is készülnek, úgyhogy a közösségi oldalon is megmutathatjuk, hogy mi még a plüssmacink pihenéséről is gondoskodunk.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló