A legkínosabb repülőtéri incidensek



A biztonsági ellenőrzés igazán arcpirító helyzetbe hozhatja az utasokat.Repülőre szállni nem annyira könnyű, mint a villamosra, ezért a járatunk indulása előtt két órával mindenképpen ki kell érnünk a repülőtérre, hogy kényelmesen átessünk a procedúrán, amivel addig nincs különösebb probléma, amíg feladjuk a poggyászt.


A kínos pillanatok akkor várhatnak ránk, amikor a biztonsági kapuhoz érünk. Ez eleve azért macerás, mert szinte mindent le kell vennünk a ruhánkon kívül. Ennél már csak az a rosszabb, amikor valami olyasmi kerül elő a táskánkból, ami miatt legszívesebben a föld alá süllyednénk. Egy felmérés ilyen arcpirító szituációkat gyűjtött össze.


Krémes gond: Egy fiatalember az új barátnőjével készült nyaralni. A reptéri ellenőrzésnél átnézték a férfi táskáját, amiből egy aranyérre használatos krém került elő.


Orvosi probléma: Hasonló kínos szituáció érte azt a nőt, aki a barátjával indult útnak, de a repülőtéren kivettek a táskájából egy krémet, és megkérdezték, hogy mi az. Kiderült, hogy genitális herpeszre használatos szer. A nő barátja erre már akkor rájött, amikor meglátta a csomagolást, mert gyógyszerészként dolgozott.


Alsónemű incidens: Egy nő az üzleti partnereivel indult útnak, amikor a repülőtéren előkerült a táskájából néhány nagyméretű, elszíneződött alsónemű. A kínos jelenetet a partnerek is végignézték, ugyanis a nő mögött álltak a sorban.


Lánykérő probléma: Rengetegen döntenek úgy, hogy egy romantikus nyaralás alkalmával kérik meg a szerelmük kezét. Sajnos ezt a tervet könnyen tönkreteheti a repülőtéri ellenőrzés. Ez történt az egyik férfi utassal is. Amikor ugyanis az úriember táskája miatt jelezni kezdett a fémdetektor, akkor kiderült, hogy abba tette a jegygyűrűt. A férfi barátnője természetesen azonnal rájött, hogy mire készült a szerelme.


Foltos probléma: Egy férfi az új barátnőjével akart elutazni, ám a rutinellenőrzéskor, olyan fehérnemű került elő a táskájából, amin egyértelműen felismerhetőek voltak a „fehér foltok”. Az utas próbált bizonygatni, hogy nem szándékosan csomagolta el a fehérneműt.


Ragadós problémák: A föld alá tudott volna süllyedni szégyenében az a férfi, akit megkértek, hogy vegye ki a táskájából a méretes tubusos síkosítót, mert azt tilos felvinni a repülőgép fedélzetére.


Kábítószer: Az egyik hölgy mindig úgy utazott, hogy elővigyázatosságból elcsomagolt egy kis táska mosóport, mert bármikor előfordulhat, hogy ki kell mosni egy-egy ruhát. Egyszer, amikor az unokáival utazott, komoly problémája származott ebből, mert a biztonságiak azt hitték, hogy nagy mennyiségű drogszállítmány van nála.


Pikáns magazinok: Nagyon elszégyellhette magát az a férfi, akinek a kézi poggyászából egy halom pornóújságot pakoltak ki a rutinellenőrzés során.


Szexjáték: Egy nő a szülei előtt égett be, amikor a biztonsági ellenőrzéskor a szkenner egy méretes szexuális játékszert mutatott ki a táskájában.


Elemek: Fegyveres rendőrök vették ki a sorból azt a nőt, akin a szkenner golyókat tartalmazó övet érzékelt. Később kiderült, hogy csak AA elemekről volt csak szó, nem golyókról.


(Forrás: napidoktor.hu)

 

Ajánló

Ajánló