Ajándékok az utazóknak



Mivel lepjük meg a világjáró barátainkat, rokonaikat?Egy évben általában nem elég csak a karácsonyi ajándékon törnünk a fejünket, mert a születésnapok és az évfordulók is olyan alkalmak, amikor illik meglepni valamivel azt, aki fontos a számunkra, ám minél több ilyen alkalom van, annál nehezebb valami újjal előállni.

Ha azonban egy olyan szerettünknek keresünk meglepetést, aki imád utazni, akkor vele hálás dolgunk lehet, hiszen mindennek örülni fog, ami ehhez kapcsolódik. Napjainkban nem ritka, hogy például fapados repülőjegyet kérnek a világjárók.

Amennyiben van olyan szerettünk, aki imád utazni, akkor az alábbi ajándékokkal szerezhetünk neki örömöt:

Konkrét úti élmények: Ha a pénz nem számít, és tudjuk, hogy az illető hova vágyik, akkor vehetünk egy repülőjegyet. A fapados légitársaságok kínálatában nem egy híres városba viszonylag olcsón lehet eljutni.

Amennyiben nem vagyunk biztosak abban, hogy a szerettünk hova szeretne elutazni, akkor vegyünk egy ajándékutalványt valamelyik légitársaságnál. Ha nem szeretnénk repülőjegyre költeni, akkor egy alternatív városlátogatásra szóló sétajegyet is ajándékozhatunk.

Ha ilyen ajándék mellett döntünk, akkor fontos, hogy meddig használhatóak fel ezek az ajándékok. A hotelek esetében fél éven belül, a repülőjegyeknél egy év alatt kell megejteni az utazást.

Mikroszálas törölköző:
Egy utazó számára nem klisé a kis helyen is elférő törülköző, ugyanis a súlyának többszörösét képes felszívni. A vékony és könnyű holmi nagyon jól jön, ha minden hely számít a bőröndben.

Könyv: Ne ragaszkodjunk a száraz útikönyvekhez, mert napjainkban olyan kiadványokat is vehetünk, amelyek humorosak.

Kabinpoggyász: Ha az ember imád utazni, akkor nem lehet elég hátizsákja, bőröndje, sporttáskája és kabinpoggyásza. Fontos, hogy olyat válasszunk, ami megfelel a légitársaságok előírásának, mert nem engednek fel mindent a repülőgépekre.

Spéci világtérképek: Vehetünk kaparós térképen, amelyen azokat az országokat lehet lekaparni, amelyekben már jártunk. Van Európa-térkép, világtérkép, de gourmet térkép is, amelyen az adott régió nemzeti ételei szerepelnek.

(Forrás: divany.hu)

 

Ajánló

Ajánló