26 vicces tény, amit legalább egyszer mindenki átél



Az élet alapigazságai, amelyek senkit sem kerülnek el.

1. Hallgattunk már bele idegenek beszélgetésébe, és legszívesebben beleszóltunk volna, hogy adjunk néhány kéretlen tanácsot.

2. Egy jó tévéműsor mellett finomabb az étel, ezért akár éhen is halhatunk, akkor is megvárjuk a kedvenc műsorunk kezdését az evéssel.

3. Ha rendelünk valamit, akkor a szállítási díj mindent felülír. Hiába költünk tízezret, az az ezres túl sok, ezért töröljük az egészet.

4. Elő szokott fordulni, hogy elsétálunk valaki mellett, de nem tudjuk eldönteni, hogy ismerjük-e annyira, hogy köszönjünk neki.

5. A felnőttkor meghatározása: 90 százalékban e-mailek törlése, a maradék 10 százalékban jöhet minden más.

6. Biztos, hogy előfordult, hogy azon merengtünk, hogy milyen szépen fut a papíron a toll, és milyen csodás tintanyomot hagy.

7. A legmagányosabb pillanatunk az, amikor nyilvános helyen lemerül a telefonunk.

8. Vizsgán még a 2+2 is csak számológéppel megy, mert lehet, hogy reggel óta változtak az összeadás szabályai.

9. A gyerekkor legijesztőbb pillanata az, amikor lekapcsoljuk a villanyt a pincében, majd rohanunk felfelé, hiszen nyomunkban a halál.

10. Ha bedugul az orrunk, akkor szomorúan merengünk azokon a régi szép időkön, amikor még természetesnek vettük az akadálymentes légzést.

11. A futárszolgálatok alkalmazottai világbajnokok síkfutásból, mert megnyomják a csengőt, de már ott sincsenek, amikor ajtót nyitunk.

12. Vízicsúszda-póznak nevezzük azt, amikor azt várjuk, hogy a medenceőr engedélyt adjon.

13. A világ egyik legrémesebb érzése, hogy a rendelésnél azt olvassuk, hogy 4-7 nap a kiszállítási idő. Reménykedünk, hogy 4 nap lesz, de mindig 7 nap.

14. Ha hallgatunk egy zenét, de közben annyira belefeledkezünk valamibe, hogy csak a dal végén halljuk újra meg a számot, amit ezért visszapörgetünk, de megint belefeledkezünk valamibe…

15. Amikor samponos fejjel belenézünk a tükörbe a fodrásznál, akkor azon gondolkodunk, hogy mindig ilyen rondák voltunk?

16. A világon nincs hangosabb annál, mint az, amikor egy zsúfolt helyiségben megkordul az ember gyomra.

17. A világ legidegesítőbb hangja a sajátunk. Ha felvételről halljuk vissza, akkor abban sem vagyunk biztosak, hogy önmagunkat halljuk.

18. A szúnyogcsípésre csak egy ellenszer létezik, egy X.

19. Szemfájdító, ha éjjel rápillantunk a telefonra, aminek elfelejtettük levenni a háttérvilágítását.

20. A világnak akkor van vége, amikor reggel reménykedünk, hogy még alhatunk, de az órára pillantva látjuk, hogy egy perc múlva kelni kell.

21. Ha úgy megyünk vécére, hogy nincs nálunk a mobil, akkor felkapunk egy flakont, és elmélyülten olvassuk, hiszen arra írják a legjobb sztorikat.

22. Amit soha nem fogunk megérteni az az, ha lemaradunk egy hívásról, de egy másodpercen belül visszahívjuk az illetőt, aki nem veszi fel.

23. Pánikroham tör ránk, amikor próbáljuk beseperni az aprót, de a következő vásárló már ott liheg a nyakunkban.

24. Semmi sem vész a feledés homályába. Például, ha eszünkbe jut, hogy öt éve milyen butaságot csináltunk, és máris fogjuk a fejünket.

25. Azt hisszük, hogy semlegesíthetjük a rettegést azzal, ha horrorfilm után rajzfilmet nézünk.

26. A leggonoszabb dolog az, amikor valaki lelkesen mutat egy videót, de mi megérintjük a képernyőt, hogy lássuk, mikor lesz már vége.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló