Mi lesz a jelszavunk 2017-ben?



Az otthon, a titok vagy inkább a kapcsolatok kapják a legnagyobb szerepet az életünkben jövőre?Szilveszterkor nem muszáj fogadalmat tennünk, hiszen kitalálhatunk egy mottót, ami szerint a következő tizenkét hónapban élni fogunk. Ha nincs erre ötletünk, akkor nézzük meg, hogy a jelszóhoroszkóp mit tanácsol!

Kos – Fókusz: Rengeteg új, váratlan esemény vár ránk, ezért kénytelenek leszünk folyamatosan fókuszálni. Ez nem jelenti azt, hogy egész évben ugrásra késznek kell lennünk, úgyhogy ne hanyagoljuk el a kikapcsolódást!

Bika – Titok: Lehet, hogy feltárul előttünk néhány titok, ám nem biztos, hogy ez csak a környezetünkben következik be, mert az univerzum titkait is kifürkészhetetlenjük. A titok arra is utalhat, hogy egy eddig rejtett oldalunkat, szerepünket ismerjük meg, ezért kettős életet kezdjünk élni.

Ikrek – Kapcsolatok: Rendbe kell tennünk az emberi kapcsolatainkat, amelynek keretében zárjuk le a felesleges és felszínes viszonyokat, mert ezek nem támogatnak, nem szolgálnak, csak lehúznak. A másik feladatunk az lesz, hogy keressük azokat a kapcsolatokat, amelyek tartalmasak, szellemi értéket nyújtanak nekünk. Kiegyensúlyozott szerelmi éltünk akkor lehet, ha előbb felépítjük azt.

Rák – Otthon: Ha már van, akkor a családunk biztonságának, békéjének megteremtése lesz a feladatunk. Számítsunk arra, hogy az idillt néhány viharos és váratlan helyzet megzavarhatja! Ha még nincs családunk, akkor családot alapíthatunk, párt kereshetünk.

Oroszlán – Szerelem: 2017-ben a szerelmi életünk kerül főszerepbe. Ha szinglik vagyunk, akkor belevágunk a párkeresésbe. Ha párkapcsolatban élünk, akkor ideje átalakítani a viszonyt.

Szűz – Kommunikáció: A kommunikáció tisztázhatjuk és értelmezhetjük a kapcsolatainkat, főleg akkor, ha ezek a rokonsággal állnak kapcsolatban. Jövőre sikerülhet megoldani a félreértéseket. A kommunikáció magában foglalja az őszinteséget. A jelszó arra is utal, hogy figyeljünk oda, hogy kivel és hogyan beszélünk.

Mérleg – Határok nélkül: 2017-ben szinte minden lehetségessé válik a számunkra. Ezt a remek lehetőséget csak akkor használhatjuk ki, ha teljesen megbízunk önmagunkban és a tehetségünkben. Csak rajtunk múlik, hogy lesz-e merszünk elérni a célunkat.

Skorpió – Új ajtók: 2017-ben sok újdonságban lesz részünk. Arra is számíthatunk, hogy az életünkben és a kapcsolatainkban új távlatok nyílnak meg.

Nyilas – Végzet: Előre megírt, sorsszerű, karmikus események fognak bekövetkezni az életünkben 2017-ben. Az élet minden területein számíthatunk sikeres vagy negatív eseményekre.

Bak – Önvizsgálat: Olyan események várhatóak, amelyek arra biztatnak, hogy tartsunk önvizsgálatot. Ha hajlandóak leszünk elmerülni a lelkünkben, akkor a felszínre hozhatjuk a rejtett képességeinket és pozitív változásokat teremthetünk elő.

Vízöntő – Alázat: Egy siker miatt elszaladhat velünk a ló. 2017-ben ne az legyen a cél, hogy vezérré lépjünk elő, hanem az, hogy tanuljunk meg alázatosan viselkedni. Ha ez sikerül, akkor értékes tapasztalatokkal gazdagodhatunk.

Halak – Változások: 2017-ben az egész életünk és személyiségünk megváltozik. Siker, szerencse és jó dolgok várnak ránk. Jövőre alapjaiba változhatnak meg az életünk különböző területei.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló