Ölelőboltot nyitott Samantha Hess



 

Az első héten 10 ezren érdeklődtek a lelki szerviz iránt.
A kutatók rég bebizonyították, hogy az ölelésnek rengeteg pozitív hatása van, többek között jót tesz a léleknek, mégis az emberek keveset ölelkeznek. Samantha Hess azonban „profi ölelőnek” tartja magát, ezért úgy döntött, hogy ebből csinál üzletet.

A nő a közelmúltban nyitotta meg az első boltját, aminek vendégei 60 dollárt fizetnek azért, hogy egy órányi ölelkezést és simogatást vásároljanak. Hess szerint ennyi kedvességre mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy leginkább önmaga legyen.

A kissé bizarr bolt a Cuddle Up To Me, vagyis Bújj hozzám nevet kapta, és az oregoni Portlandben nyitott meg. A hírek szerint remekül megy az üzlet. Ezt erősítette meg Hess nyilatkozata is, amely szerint az első héten 10 ezer e-mailt kapott.

Az ölelőbolt tulajdonosan arról is beszélt, hogy akkor találta ki a különleges vállalkozást, amikor az életében nagyon rosszul mentek a dolgok. Abban az időszakban nem mentek jó a dolgai, ezért arra gondolt, hogy nem is lenne rossz ötlet azért fizetni valakinek, hogy megölelje, és mást ne akarjon tőle.

Ebből a gondolatból született meg a nagy felismerés, hogy tulajdonképpen semmi akadálya annak, hogy ilyen üzletet nyisson. Később kiderült, hogy kereslet is van a lelki szervizre. A Cuddle Up To Me weboldalán a vancouveri Steve a következőt írta:

„Amióta találkoztam Samantha Hess-szel, sokkal jobban érzem magam. Az ölelkezés új nézőpontba helyezte az életemet, mert eddig nem tudtam, hogy mi hiányzik. A bolt nagy rajongója lettem, és alig várom a következő alkalmat. Samatha kedves, őszinte és rendkívül bátorító.”

Az ölelőbolt hétfőtől szombatig tart nyitva. A vendégeknek nem kötelező beszélgetniük, de a pizsama viselése erősen ajánlott. A 60 dolláros, egy órás szolgáltatás hajsimogatást, kézfogást, különféle ölelést tartalmaz.

A „kezelésről” minden esetben videofelvétel készül. Ennek biztonsági, és mindenféle egyéb, teljesen érthető oka van.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló