25 tipp, hogy ne legyen sablonos a szilveszteri programunk



Tegyük emlékezetessé a 2016-os év utolsó estéjét.Valószínűleg sokan azon gondolkodnak, hogy mivel töltsék a holnap estét, hiszen az lesz 2016 utolsó néhány órája, amit nem kötelező a sablonos programokkal töltenünk. Ha szeretnénk egy különleges, örökké emlékezetes szilvesztert, akkor válogassunk kedvünkre a következő tippek közül!

1. Szilveszterkor nagyzoljunk egy étteremben, ahol romantikázhatunk a párunkkal, de a barátainkkal is eltölthetjük az estét.

2. Ha otthon maradunk, akkor a párunkkal játszhatunk szeex- és pajzántársast.

3. Nagyon romantikus program lehet a szilveszteri sétahajókázás.

4. Csináljunk meg tíz őrült dolgot, amit máskor nem tennénk meg!

5. Ha vendégeket hívunk magunkhoz, akkor a dekorálás kötelező!

6. Az év utolsó napja teljen a gasztronómia jegyében! Vegyünk ötféle süteményt, esetleg hatféle más ételt, amit még soha nem kóstoltunk meg, vagy nem engedhetjük meg magunknak. Szilveszterkor élvezzük az ízeket!

7. Tartsunk filmmaraton a kedvesünkkel vagy a barátainkkal!

8. Írjunk jövő évi bakancslistát a párunkkal, barátainkkal!

9. Karaoke otthon vagy egy bárban.

10. Adjuk meg igazán a módját a 2016-os év végének azzal, hogy egy extravagáns buliba, bálba megyünk!

11. Próbáljuk ki a szilveszteri jóslást, amihez pogácsába kell rejtenünk az üzeneteket. Írjunk ködös jóslatokat a barátainknak!

12. Alakítsuk át kicsit a természetünket. Jó ötlet például, ha az estére kék vagy zöld hajat csinálunk.

13. Vetkőző pókerezzünk a párunkkal!

14. Válasszunk ki néhány bárt vagy pubot, ahol még soha nem jártunk, majd az este menjünk el mindegyikbe, és igyunk egy felest vagy forralt bort.

15. Társasozzunk a barátokkal! Ez a program biztos, hogy összehozz, de a vita sem kizárt, főleg akkor, ha ívós játék, vagy olyan, amiben ki kell babrálni egymással a játékosoknak.

16. Szerepcsere az estére.

17. Menjünk fel a párunkkal a Budai Várhoz vagy a Gellért-hegyre, ahonnan csodás kilátás nyílik a fővárosra. A romantikus estéhez vigyük egy üveg pezsgőt.

18. Utazzunk el a hétvégén egy olyan helyre, ahol még nem jártunk, és ünnepeljünk ott!!

19. Házi szabadulós szoba. A házigazdák találjanak ki egy jó rejtélyt a vendégeknek.

20. Egész este mondjunk igazat.

21. Rendezzünk ajándékkeresést a lakásba, ha hozzánk jönnek vendégek. Nem kell nagy meglepetés, elég csak néhány apró ajándék.

22. Játsszunk „Ki vagyok én?”-t.

23. Szilveszteri jelmezes buli, amelyen valaki öltözzön malacnak!

24. Ha van párunk, akkor lepjük meg szex-esttel, amihez olyan kellékeket használhatunk, mint a beöltözés, tánc, tejszínhab.

25. Készítsünk egymással szilveszteri interjút, amit vegyünk fel! Kérdezzük meg egymástól, hogy ki és mire vágyik 2017-ben. Jövőre érdekes lesz visszanézni, hogy mi valósult meg a tervek közül.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló