A téli kabát mesél a viselőjéről



A személyiségről mesél az, hogy mit veszünk fel a hideg időben.Minden embernek megvan a maga stílusa, amihez próbál olyan ruhákat felvenni, ami kihangsúlyozza az illető személyiségét. Nyáron a napszemüveg mesélhet a viselőjéről, míg télen a téli kabát.

Oversize fazonok: Ha annyira hideg van, hogy kabátot kell felvenni, akkor az legyen minél hosszabb, de ne tapadjon az alakunkra. Amennyiben az oversize fazon a kedvencünk, akkor laza, független személyek vagyunk, aki nem foglalkozik mások véleményével, mert az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A téli kabátunk azt is elárulja, hogy nagy a kreativitásunk, a munkában és a magánéletben pedig folyamatosan új ötleteink támadnak. Olykor magunknak valók vagyunk, nincs sok barátunk, de azokért bármit megtennénk, akikkel igazán jóban vagyunk.

Meleg pufidzseki: Ha téli kabátot veszünk, akkor nem az a legfontosabb, hogy divatos legyen, hanem az, hogy a lehető legmelegebbet válasszuk. A pufidzseki arra utal, hogy céltudatos, komoly, felelősségteljes személyiséggel vagyunk megáldva. A család és a karrier fontos a számunkra, ahogy az életmódunk is, amire odafigyelünk, ezért ritkán betegszünk le.

Élénk színű darab: A kabátunk a színes egyéniségünket tükrözi, hiszen esetünkben szó sem lehet arról, hogy beleolvadjunk a szürke tömegbe. A céltudatosság, a nagy önbizalom, a határozottság és a kitartás is jellemző ránk. Ha kitalálunk egy célt, akkor mindenáron elérjük, emiatt nagyon sikeresek vagyunk a munkánkban. Néha előfordul, hogy figyelmetlenek, szétszórtak vagyunk, de ez legyen a legkisebb gondunk.

Figyelemfelkeltő műszőrme: Tavaly divatos volt a műszőrme kabát, de amennyiben idén is ezt választjuk téli viseletnek, akkor színes egyéniséggel vagyunk megáldva, és nem bánjuk, ha megbámulnak az utcán.

Szeretjük, ha a figyelem középpontjában lehetünk, nem ijedünk meg az új kihívásoktól, merjük vállalni a kockázatot. Mivel igazi divatdiktátor hírében állunk, ezért a barátaink gyakran kérnek tőlünk tanácsot.

Vagány parka: Ez a téli kabát arra utal, hogy nem szeretnénk túlságosan kitűnni a tömegből, viszont szívesen kombináljuk a sportos és a divatos holmikat. Kedveljük a praktikus, apró dolgokat. Ebből következik, hogy az egyszerűség hívei vagyunk, nem tőrünk nagy dolgokra.

Elegáns szövetkabát: Ha az elegáns szövetkabát a kedvencünk, akkor minden szempont szerint a klasszikus eleganciát szeretjük, míg a kihívó darabokat nem kedveljük. A kedvenc téli viseletünk azt is elmondja rólunk, hogy kissé tartunk az ismeretlentől, mert szeretjük, ha tudjuk, hogy mi fog történni velünk.

A bizonytalanság miatt néha kiakadunk. Mivel igazán családcentrikus személyek vagyunk, ezért a szeretteink mindig támaszkodhatnak ránk. Jó érzéssel tölt el, ha segíthetünk másokon, de a karrierünk is nagyon fontos.

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló