Trollok zaklatták a nőt, akiről nem hitték el, hogy elrabolták



 Összeomlott Denise Huskins, akit a Holtodiglan szociopata antihőséhez hasonlítottak a rendőrök, majd interneten is mocskolni kezdték.Poszttraumás stressztől szenved Denise Huskins, aki emberrablás áldozatává vált. A kaliforniai nőért 17 ezer dolláros (nagyjából 5 millió forintos) váltságdíjat követeltek a párjától, Aaron Quinntől. Huskins azt hitte, hogy ennél rosszabb már nem történhet vele az életben, ám tévedett.

Miután a nő kiszabadult, azonnal a hatósághoz ment, hogy feljelentést tegyen, ám a vallejói rendőrség nem találta elég hihetőnek Huskins történetét, ugyanis a zsaruk szerint a nő nem viselkedett úgy, ahogy az emberrablás áldozatai szoktak.

Ennyivel nem ért véget az ügy, hiszen a nő nem törődött bele, hogy nem hisznek neki. A rendőrök nyomozni kezdtek, de végül közölték, hogy Huskins leginkább a Holtodiglan című amerikai thriller szociopata antihősére hasonlít.

Ha az egyszerű rendőrök nem is, de az FBI ügynökei hittek a nőnek, és a kitartó nyomozásnak hála, elfogták az emberrablót, egy Matthew Muller nevű férfit. Ezzel tehát bebizonyosodott, hogy Huskins igazat mondott, ám már késő volt a megbánáshoz.

A fiatal nő ugyanis nagy médiafigyelmet kapott, ami a netes trollok figyelmét is felkeltette. Az online zaklatók nyomdafestéket nem tűrő stílusban kezdtek mocskolódni. Ennek eredményeként kis túlzással, de kijelenthető, hogy a nőt jobban megviselte az internetes zaklatás, mint maga az emberrablás.

Huskins úgy döntött, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy mennyire súlyos lehet az internetes zaklatás, valamint szeretné elérni azt, hogy az emberek felfogják, hogy a szavaknak olyan súlya van, ami miatt legalább olyan súlyos következményei lehetnek, mint a tetteknek.

Huskins több rágalmazó megjegyzést kapott, amiben azzal vádolják, hogy hazudott az emberrablásról. A nő elmondta, hogy a számtalan üzenet sajnos elérte a célját, hiszen pánikrohamot kapott az ocsmány szavakat látva, most pedig poszttraumás stresszel kezelik.

Huskins elmondta, hogy nem tett semmi mást, csak annyit, hogy túlélte az emberrablást, de mégis elítélték ezért. Hozzátette, hogy itt állunk az új év elején, amitől azt várják az emberek, hogy szebb lesz a jövő, de még mindig csak az erőszakot és a gyűlöletet látjuá a világban.

Az emberrablást túlélő nő gyógyszeres kezelés alatt áll, annak érdekében, hogy fel tudja dolgozni a vele történt borzalmakat.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló