Ambiciózus ember forgatja folyamatosan a párnáját



Titkos tulajdonságokról mesél az, amit a párnánkkal csinálunk.Az emberek személyiségéről sokat elmond az, ahogyan alszanak, hiszen az egyes pozícióknak megvan a maga jelentése, ám az is sokat elárulhat a titkos tulajdonságainkról, ahogy a párnánkat használjuk.

Szendvics: Amennyiben jellemző ránk, hogy a fél karunk a párna alatt, míg a fejünk a párnán van, akkor igazán empatikus ember hírében állunk. Rendszeresen figyelünk, hogy mikor és hogyan támogathatunk másokat.

Az is gyakori, hogy megpróbáljuk megoldani mások problémáját. Ennek következménye az, hogy elhanyagoljuk a saját gondjainkat, pedig azokat kellene legelőször elintézni. Legyünk kicsit önzőbbek, és ne foglalkozzunk ilyen sokat másokkal!

Folyamatos forgatás, formálás: Amennyiben éjszaka többször rendezgetjük az ágyneműt, akkor nagyon ambiciózus, folyton a legjobbra törekvő emberek vagyunk. Nem szokásunk kompromisszumokat kötni.

Ha tudjuk, hogy sikert, jutalmat, előrejutást kapunk a végén, akkor vállaljuk a kockázatot. Sokan irigylik a törhetetlenségünket. A jövőben jól tennénk, ha néha vinnénk némi érzelmet az életünkbe, mert az nagy baj, ha semmi sem érint meg mélyebben!

Fej alá gyűrve: Művészi, fesztelen emberek vagyunk, tele ötletekkel, amiket egytől egyik meg szeretnénk valósítani, ha gombócba gyűrjük a párnát. Akadnak, akik szerint nagyon különc a természetünk, ám nincs időnk az irigykedőkre.

Fej köré tekerve: Amennyiben szinte elbújunk a párnában, akkor kétségbeesve keressük a biztonságot, nyugalmat, védettséget. Gyakran érezzük bizonytalannak magunkat, ami miatt nem tudjuk eldönteni, hogy jó-e az, amit csinálunk.

Karok között: Ha felnőttként is ölelgetjük a párnánkat, akkor vágyunk a gyerekkori szabadságra, féktelenségre, ám másoktól ennek pont az ellenkezőjét várjuk el. Nagy bennünk a gondoskodási vágy.

A földön: Ha reggel a földön találjuk a párnánkat, akkor szükségünk van a függetlenségre és arra, hogy az akaratunk érvényesüljön. Követjük a normákat, elvárásokat, de csak abban az esetben, ha szívből akarjuk, nem pedig kényszer hatására.

A legjobban azt szeretnénk, hogy a saját fejünk után mehessünk, mi irányíthassuk a dolgokat. Amikor eluralkodik rajtunk ez a vágy, akkor bűntudat nélkül rúgjuk fel a szabályokat.

Az ágytámlának támasztva: Abban az esetben, ha szinte ülve, a párnát az ágytámlának támasztva alszunk, akkor rengeteg az energiánk, mindenre figyelünk, mindenről tudni akarunk, ezért szeretnénk mindenhol ott lenni. Boldogan fogadjuk a feladatokat, kihívásokat, miközben a pihenést elhanyagoljuk.

Nyak alatt: Kifejezetten rendezett, szervezett személyek vagyunk, ezért a legapróbb részletre is odafigyelünk. Számunkra nem kihívás az, hogy megtaláljuk az örömöt a napi rutinban, apró dolgokban. A gyenge szervezést és a káoszt nem tudjuk elviselni. Általában kicsúszik a lábunk alól a talaj, ha valamit nem tudunk előre, nem tudunk megszervezni.

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló