Az elrabolt lány az édesanyjaként szereti a tettest



Kamiyah Mobley kiállt a 18 éves csecsemőrablás elkövetője mellett.A floridai kórház egyik gondozójának adta ki magát tizennyolc évvel ezelőtt Gloria Williams, aki a sajátjaként nevelte a kicsempészett csecsemőt, Kamiyah Mobley-t. Az ügyre a közelmúltban derült fény, amikor egy nyomravezetői tipp során DNS-vizsgálatot végezek a lányon. Ennek az eredménye megerősítette a gyanút.

A hatóság letartóztatta Gloria Williamst, Kamiyah Mobley igazi családját pedig értesítették, ám a boldogság mégsem az igazi, hiszen Kamiyah, akit Alexis Manigo néven neveltek, az édesanyjaként szereti az elrabolóját.

A fiatal lány még a dél-karolinai börtönbe is elment, hogy meglátogassa az 51 éves tettest, akitől sírva búcsúzott, ugyanis a nőt átadják a floridai hatóságoknak, emiatt nemsokára Jacksonville-be szállítják.

A látogatáson Kamiyah könnyekkel a szemében próbált lelket önteni a csecsemőrablóba, akinek elmondta, hogy „szeretlek anyu”, és megígérte, hogy imádkozni fog érte. A meghatott nő puszit küldött az elválasztó üveg mögül a lánynak, aki a Facebookon is kiáll Williams mellett.

Kamiyah így írt a közösségi oldalon:

„Az édesanyám mindent megadott nekem, amire szükségem volt, és azt is, amit akartam. Az én anyám nem bűnöző.”

1998-ban az egész országot megrázta a csecsemőrablási ügy, amellyel kapcsolatban kiderült, hogy Williams azt követően vetemedett a bűncselekmény elkövetésére, hogy egy héttel korábban elvetélt. Lapértesülések szerint Williams barátai soha nem gyanították, hogy Kamiyah nem a nő gyereke. Ha a rablót elítélik, akkor életfogytiglant is kaphat.

Mindeközben Kamiyah találkozott a valódi szüleivel. A lány édesapja, Craig Aiken elérzékenyülve mesélte el, hogy az első találkozás olyan csodálatos volt, hogy nem is mehetett volna jobban. A férfi azt üzente azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, hogy ne adják fel a reményt, hanem imádkozzanak, küzdjenek, mert bárkivel megtörténhet az, ami vele.Az apa arról is beszélt, hogy jelenleg ismerkednek a lányukkal, hiszen az elvesztett tizennyolc évet nem lehet két pillanat alatt behozni, ám úgy érzi, hogy végül vissza fogja kapni a lányát.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló