Milyen embereket vonzunk?



A képes lélekelemző tesztből kiderül, hogy milyen személyiségtípusokkal vesszük körül magunkat.Az emberek társaslények, emiatt van szükségünk családra, párra, barátokra, ismerősökre, akik első pillantásra nagyon különbözőnek tűnhetnek, ám alaposabb megfigyelés után rájöhetünk, hogy akad néhány közös tulajdonságuk.

A lélekelemző tesztből azt tudhatjuk meg, hogy milyen típusú emberekkel vesszük körül magunkat, de az is kiderül, hogy ők milyen képet mutatnak az életünkről. Válasszunk egyet a fenti kép négy lapja közül, majd olvassuk el, hogy mit mesél rólunk a választásunk!

1. Érzékeny embereket vonzunk: Álmodozó, romantikus, bájos és elragadó természettel vagyunk megáldva. Lehet, hogy buborékban tengetjük az életünket, de ezt nem bánjuk, mert nekünk teljesen megfelel a saját világunk, amiben jól érezzük magunkat.

Érzékeny személyként nem csoda, hogy hasonló emberekkel vesszük körül magunkat, ugyanis szükségünk van arra, hogy valaki megértse a szívünket, a lelkünket. Nagyon sokra tartjuk az együttérzést, a tisztességet és a becsületességet.

Erősen húzunk az idealizmus felé, még akkor is, ha nem vagyunk teljesen idealista beállítottságúak. Igazán kedveljük azokat, akik őszintén kiállnak amellett, amiben hisznek.

2. Lázadó típusú embereket vonzunk: Nem áll szándékunkban másokat vezetni vagy követni. A saját utunkat járjuk, még abban az esetben is, ha félelmetesnek, döbbenetesnek tűnik az ösvény. A választásunk szerint ugyanolyan független embereket vonzunk, amilyenek mi magunk is vagyunk, mert szeretjük, ha valakinek megvan a saját, önálló életútja.

Nem szokásunk látszat alapján megítélni az embereket, mert ennél többre értékeljük a belső gondolatokat, hitet és szenvedélyt. Sokra tartjuk az egyediséget, a merészséget, és azt, ha valaki bátran felvállalja és megvalósítja önmagát.

3. Populáris, népszerű embereket vonzunk: Szórakoztató emberek vagyunk, ezért szeretjük becsempészni mások életébe a mókát, a jó hangulatot. A gondatlanságunk, vidámságunk szinte fertőző.

Általában olyan embereket vonzunk, akik hozzánk hasonlóan szeretik a társasági életet, bájosak, elbűvölőek, népszerűek. Azokra vágyunk, akik vidámak, szellemesek, lazák, mert nekünk se szokásunk drámázni. A céljainkat pontosan megtervezzük, és mindig megtaláljuk az olyan személyeket, akikkel ez megvalósítható, ugyanis hisszük, hogy a siker is ragályos.

4. Ötletes, okos embereket vonzunk: Az utolsó kép alapján általában tele vagyunk ötletekkel, amelyekben hatalmas lehetőséget látunk. Az ilyen elképzelésekkel akár a világot is meg lehetne változtatni, ha kellően kidolgozzuk a tervet.

A magunk köré gyűjtött emberek nagy képzelőerővel megáldott, hozzánk hasonló zsenik, akik arra használják az eszüket, amire kell. Szívesen beszélgetünk bármiről, de akár a semmiről is. Ha valaki képes lépést tartani velünk, a beszédstílusunkkal, gondolatmenetünkkel, akkor azt sokra értékeljük. Imádjuk az intellektuális embereket, és azokat, akik nem ijednek meg az elme kihívásaitól.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló