Teljesen bekattant a nő, amikor kedvesen visszautasították



A srác csak annyit írt a Tinder-partnerének, hogy sajnálja, de nem ér rá.Az online társkeresés során sok olyan emberrel találkozhatunk, akivel valami nincs rendben. Az, hogy hazudnak magukról és hamis képet töltenek fel még megbocsátható, ha azokkal hasonlítjuk össze őket, akik igazi őrültként viselkednek.

Egy ilyen kellemetlen élményben volt része annak a srácnak is, aki a Tinderen talált rá egy 29 éves nőre. A megdöbbentő történet azzal kezdődött, hogy a fiatalember randevúra hívta a lányt, aki túl későn válaszolt.

Teljesen érthető módon a srác nem ült ölbe tett kézzel, arra várva, hogy a Tinder-találat válaszol-e, hanem más programot szervezett. Amikor a fenti képen látható nő jelezte, hogy ráér aznap este, akkor srác ezt válaszolta:

„Már más terveim vannak, mert nem gondoltam, hogy vissza fogsz írni. Bocsánat!”

A srác teljesen normálisan válaszolt, és egy szóval sem említette, hogy soha nem találkozna a lánnyal, ám a nő teljesen kifordult önmagából:

„Ez most komoly? Rohadt komoly? Semmi szükség bocsánatot kérned, lol. Te vagy az egyetlen, aki sajnálhatja se*fej. Úgy nézel ki, mint egy troll, lol. Nem kell a bocsánatkérésed. Csak ingyen piákra akartalak lehúzni.

Olyan ronda vagy, nem értem miért hagysz ki egy esélyt nálam, te lúzer. Azért csinálod, mert nem válaszoltam két percen belül az üzenetedre? Basszus, nekem van életem! Nem érek rá egész nap a telefonom lógni, hogy az olyan s**gfejeknek írogassak, mint te. Biztos, hogy nincs is programod. Ne hazudj!

Randevúzz ma bármilyen ronda csajjal, az biztos, hogy lesz olyan jó, mint én! Nem is akarok találkozni veled. Bocs, de le is blokkollak. Viszlát vörös törpe! És amúgy is hazudtam, mert már van tervem estére, de húzni akartam az agyad. Tudod, ha nincs más… Bocsi!

Próbálj a saját kategóriádban csajt keresni, mert túl sokat akarsz, haver! Bocsi, de mindig rondának tartottalak, csak úgy nézel ki, mint akinek van pénze.”

Ezek után nem meglepő, hogy a srác letiltotta a nő számát, ám az nem adta fel, hanem egy másik telefonról kezdte zaklatni a fiút:

„Olyan ronda vörös troll vagy, mint a Gyűrűk Ura egyik törpéje. Jobban tennéd, ha nem hazudnál tovább arról, hogy terveid vannak, mert mindenki tudja, hogy hazudsz, és csak meg vagy bolondulva, mert lepattintottalak, lol.

Ne légy hülye! Te komolyan azt hitted, hogy egy olyan jó nő, mint én randevúzna veled? Édesem, olyan amatőr vagy! Már voltak terveim az estére, neked pedig csak azért mondtam igent, hogy meghívj egy ingyen piára/vacsira, ha mégsem jönne össze a másik.

A saját ligádból keress csajokat. Túl sokat akarsz, drágám… próbálkozz olyan ronda lányoknál, mint amilyen ronda te vagy. Soha sem akarok veled találkozni. Csak ki vagy akadva, mert lepattintottalak. Bocs!”

A csaj szavaiból szinte üvölt az önbizalomhiány, amit az óriási egójával próbál palástolni. A fiú valószínűleg a legjobb döntését hozta akkor, amikor nem találkozott a nővel, mert ki tudja, hogy abból milyen hisztiroham robbant volna ki.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló