Romantikus piknik a nappaliban, ha esik az eső



Az időjárás miatt ne mondjuk le a randevút!A szeptember elég sok napsütéses nappal ajándékozott meg, de októberrel elérkezett az ősz csúnyább oldala, amire az eső, a szél és a hűvös a jellemző. Ilyenkor az ember legszívesebben otthon marad, ám a romantikának nem szabhat gátat az időjárás.


Ha el akarunk menni otthonról


Látogatás a könyvtárban: Ha a kedvesünkkel szeretünk olvasni, akkor vegyünk ki egy klasszikus regényt, vagy verseskötetet, ami mindkettőnk érdeklődését felkeltette, majd otthon olvassunk fel egymásnak belőle.


Játékterem: Nyugodtan térjünk be egybe egy játékterembe a párunkkal, ha régi videojátékokkal szeretnénk játszani, esetleg biliárdoznánk, vagy bowlingoznánk.


Gyógyfürdő: Amíg kint tombol a rossz idő, addig a partnerünkkel kényeztethetjük magunkat a gyógyfürdőben. A jótékony hatású víz mellett, a kényeztető masszázst se hagyjuk ki!


Múzeumlátogatás: Elég, ha a legközelebbi múzeumba elmennünk, vagy végre megnézhetjük azt a kiállítást, aminek a plakátja hetekkel ezelőtt felkeltette az érdeklődésünket.


Tanfolyam: Érdekes és izgalmas élményekkel gazdagodhatunk, ha keresünk a párunkkal egy olyan tanfolyamot, ami mind a kettőnket érdekel.


Teaház: Amikor hűvösebb az idő, akkor nagyon jól esik egy finom, forró ital, amit nemcsak otthon ihatunk, hanem elmehetünk a párunkkal egy hangulatos teaházba, ahol rendeljünk egy különleges ízesítésű italt!


Séta az esőben: Ne hallgassunk azokra, akik azt mondják, hogy butaság esőben sétálni, mert olyan csodálatos dolgokat láthatunk, mint például a tócsákban visszatükröződő épületek, vagy a tompa fények. Sok lány bakancslistáján egyébként is szerepel az, hogy egyszer esőben csókolózzon.Ha otthon maradunk


Közös habfürdő: Vessünk be minden romantikus praktikát, amivel csodálatossá varázsolhatjuk a habfürdőt!


Romantikus vacsora: Nagyon romantikus, ha a kedvesünkkel közösen készítjük el a vacsorát. A konyhai műveletek előtt, menjünk el együtt bevásárolni. A terítésnél legyen gondunk a hangulatvilágításra, és a tálalást is romantikusan oldjuk meg!


Piknik a nappaliban: Készítsünk kis falatokat, bontsunk kis egy üveg bort, és terítsünk le egy pokrócot a nappali közepére, majd pár párnával tegyük kényelmesebbé a padlót.


Filmes maraton: Napjainkban nagy divat a sorozatdarálás, filmmaraton, úgyhogy az esős napokon keressünk olyan filmeket, amelyek a párunkat is érdekli.


Játékos délután: Vegyük elő társasjátékokat, vagy töltsünk el a napot valamilyen kreatív elfoglaltsággal. Jó ötlet például, ha a párunkkal dekoráljuk a lakást.


(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló