A horoszkóp szerint ezért nem hív a jól sikerült randi után a pasi



A férfi csillagjegyéből kiderülhet, hogy miért nem keres.Hétköznapi jelenség a párkeresésben, hogy egy jól sikerült találka után a pasi elkéri a lány telefonszámát, aki aztán izgatottan várja, hogy a srác felhívja, hiszen úgy érzi, hogy lehet folytatása annak, ami a randevún elkezdődött.

A férfi azonban napokkal később sem jelentkezik, a lány pedig nem érti, hogy mi történhetett. Ilyen helyzetben a pasi csillagjegye választ adhat arra, hogy miért tűnt el az illető.

Kos: Valószínűleg azért nem keres, mert időközben találkozott mással, aki szerinte értékesebb nála. Ne fuss a Kos férfi után, mert találni fogsz helyette egy sokkal jobb pasit!

Bika: Jellemző lehet rá, hogy lassú és lusta ahhoz, hogy a kezébe vegye a telefont és megcsörgessen. Az is lehetséges, hogy a Bika férfi vár három-négy napot a felhívásoddal, mert nem akar tolakodónak, rámenősnek tűnni.

Ikrek: Az Ikrek férfi figyelmét nehéz hosszan fenntartani. Esetében muszáj gyorsnak lenned! Ha a randi elején megnyered, akkor reménykedhetsz folytatásban. Ha viszont unatkozott a veled töltött idő alatt, akkor soha nem fog jelentkezni.

Rák: Neki kicsit több időre van szüksége ahhoz, hogy a számod elkérése után felhívjon. A Rák férfi nem gyáva, de esetében akár egy hét is eltelhet, mire elég bátorságot gyűjt ahhoz, hogy megcsörgessen.

Oroszlán: Ha a randevútok után nem keres, akkor már egy másik nőnek teszi a szépet. Ne keseredj el, ha az Oroszlán férfi nem hív, hiszen őt elsősorban a csillogás, a külsőségek érdeklik, nem a belső szépség!

Szűz: Ha nem hív fel a jól sikerült randi után, akkor lehet, hogy ellopták a telefonját, vagy darabokra szedte a randitokat, és addig vizsgálgatta a részleteket, mígnem elég indokot össze nem szedett arra, hogy miért nem működhet a kettőtök kapcsolata.

Mérleg: Jellemző rá, hogy szeret egyszerre több vasat tartani a tűzbe. Ha nem hív, akkor valószínűleg másnak csapja a szelet, de az sem kizárt, hogy úgy randizott veled, hogy már van kapcsolata.

Skorpió: Ha nem jöttél be neki, akkor nem fog keresni, ám ebben az esetben a telefonszámodat sem kéri el. Legyél óvatos a Skorpió férfival, és akkor se engedj a túl gyors csábításnak, ha felhív, mert valószínű, hogy csak a szex jár a fejében!

Nyilas: Ha a randitok után elkéri a telefonszámodat, akkor biztos lehetsz abban, hogy kíváncsi rád, őszintén szeretne második randit és másnap keresni fog. Ha ez mégsem történik meg, akkor nem hagytál benne mély nyomot, és valószínűleg mással találkozgat.

Bak: A Bak férfi komoly, megfontolt személy, aki soha nem játszik a kapcsolatokban, úgyhogy 2-3 napon belül jelentkezni fog. Amennyiben mégsem keres, akkor arra nyomos érvei vannak. Például elhagyta a telefonját, halaszthatatlan dolga akadt. A Bak férfi hívni fog, és bocsánatot fog kérni a késlekedésért.

Vízöntő: Ha egyáltalán nem hív, akkor azt ne vedd sértésnek, mert valószínű, hogy elfelejtett. Ha a Vízöntő férfi két héttel később felhív, akkor arra használta az időt, hogy alaposan átgondolja annak a lehetőségét, hogy kapcsolatba kezdjen veled.

Halak: Ha a Halak férfi olyan mentegetőzéssel áll elő, hogy „bocsáss meg, elhagytam a telefonomat” vagy „rosszul írtam le a telefonszámodat”, akkor elhiheted ezeket a szövegeket, mert amilyen szétszórt pasi, tényleg képes elhagyni a dolgait. Az sem kizárt, hogy már komoly kapcsolatban él, veled pedig csak flörtölt.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló