9 eset, amikor a felnőttek szégyenkeztek a kisgyerekek őszintesége miatt



Kínos pillanatokat képes okozni a cenzúrázatlan gyerekszáj.Jobb esetben felnőttként már megtanultuk, hogy mikor és hol mit szabad és mit nem. A kisgyerekek esetében nincs ilyen elvárás, emiatt ők minden bűntudat nélkül tesznek meg olyan dolgokat, amik miatt ők nem, de a szülők szégyenkezhetnek.

A kínos pillanatokról hosszan lehetne mesélni, de most csak kilenc szituációt mutatunk, ami miatt a felnőttek úgy érezték, hogy bárcsak elnyelné őket a föld.

1. Egyszer a 8 éves kislányom egy egész tömeg előtt jelentette be, hogy prostituált akar lenni, ha felnő.

2. Az egyik barátom 5 éves kisgyereke egy bolt közepén rámutatott egy muszlim nőre, aki teljesen be volt burkolózva. A gyerek így kiáltott fel: „Anya, nézd, ott van egy ninja!”

3. Nagyjából 5 vagy 6 éves lehettem, amikor elmentem az apukámmal és a kollégáival piknikezni. Apa bemutatott a főnökének, mire közöltem: „Apa szerint te egy rohadék vagy.”

4. A lányom egyszer azt tudakolta meg egy színes bőrű férfitól, hogy miért van csokiból. Rettenetesen szégyelltem magam, de szerencsére a fickó poénnak fogta fel a kérdést.

5. A lányom focimeccsére igyekeztünk, amikor a fiam megkérdezte, hogy hogyan készül a kisbaba. Magyarázni kezdtem a spermáról, a petéről és a többiről. Úgy láttam, hogy nagy hatást gyakoroltam rá az az információval. Amikor odaértünk a meccsre, akkor leültünk a lelátóra a többi szülő közé. A fiamból ekkor tört ki a kérdés: „Apa, a spermád még mindig bennem van?”

6. Amikor a legkisebb lányommal voltam terhes, akkor megpróbáltam elmagyarázni a legidősebb lányomnak, hogy anya hasában ott egy baba, akit apa tett be. A lányom mindenben utánzott, mert olyan akart lenni, mint én, ezért azt mondta az embereknek, hogy egy baba van a hasában, akit az apja tett be oda. Képzelhetitek, hogy milyen pillantásokat kaptam!

7. A 4 éves kisfiam úgy döntött, hogy figyelmeztetnie kell az időseket arra, hogy meg fognak halni. Az egyik nap, amikor bementünk az egyik boltba, akkor ezt mondta egy idős asszonynak: „Az öreg emberek meghalnak, te pedig nem nézel ki valami jól.”

8. Az egyik esetben a nyilvános vécé előtt a 3 éves kislányom nagyon hangosan megkérdezte, hogy: „Anya, miért van egy szakáll a fenekeden?”

9. A kisfiam 7-8 éves lehetett, amikor randevúztam egy sráccal, akiért egyszer kimentem a repülőtérre. A gyereket is vittem. Hazafelé „tegye fel a kezét, aki valaha...” játékot játszottunk. Nem telt el 5 perc, mire a fiam ezt kérdezte: „Tegye fel a kezét, aki valaha eltömítette a vécét egy nagy adag kakival, mint tegnap anya.”

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló