A lelkünkben élő totemállat



Válasszunk egy állatot a lenti képről, hogy megtudjuk, mi rejlik a szívünkben!Az indiánok mindig hittek abban, hogy egyes állatoknak varázsereje van, az emberek lelkében pedig él egy totemállat, aki szerencsét és misztikus erőt adhat. Ezt a hitrendszert hívja segítségül a következő lélektani teszt, amiben csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a nekünk legjobban tetsző állatot a fenti képről, majd elolvassuk, hogy a totemállat mit mesél rólunk és a lelkünkről.

1. Hűség és stabilitás: Az indiánok tanítóként és úttörőként tisztelik a farkasokat. Ha erre a totemállatra esett a választásunk, akkor igazán hűséges, béketűrő lélekkel vagyunk megáldva. Igyekszünk kerülni a konfliktushelyzeteket és a harcot.

Magabiztos emberek vagyunk, aki nagyon jó a testi és szóbeli kommunikációban. Mi szinte minden gondra megtaláljuk a megoldást. A stabilitásunkat a legrázósabb helyzetben is kitart.

2. Éber és bölcs: A választásunk szerint minden helyzetben éberek vagyunk, és tökéletesen látjuk, amit nézünk, tehát minket nem lehet átverni. Előttünk nincs titkot, mert átlátunk a maszkon, a képmutatást pedig azonnal lefüleljük. A megérzéseink rendkívüliek, ezért az ösztöneinkre hallgatunk.

3. Nemesség és hűség: Ha a hűség, feltétel nélküli szeretet, a védelem és a szolgálat jelképére esett a választásunk, akkor mindez ránk is jellemző. A családunk és a barátaink iránt érzett odaadásunk nem ismer határokat. Nagy elégedettséggel önt el, ha másokat „szolgálhatunk”. Gyakori, hogy hagyjuk, hogy kihasználjanak.

4. Jóság és játékos energia: A kommunikáció, a harmónia és a bizalom nagykövete vagyunk. Számunkra fontos az egyensúly és a harmónia, ezért fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy ezt megteremtsük.

A környezetünk szereti a társaságunkat, mert bármiről beszélhetnek velünk, de nekünk a bizalom kialakulása számít a leginkább. Ennek hiányában nem tudjuk kezelni az intenzív érzelmeinket.

5. Erő és bátorság: A sas a határtalan bátorság, erő, hatalom, szabadság és egyensúly jelképe. Ha erre a totemállatra esett a választásunk, akkor bennünk is tombol az erő. Körülöttünk a jó és a rossz is gyorsabban történik, mint máshol, de nekünk nem okoz gondot, hogy elfogadjuk az élet új, hatalmat jelentő perspektíváját.

6. Jóságosság és derű: Könnyen alkalmazkodunk a kialakult helyzethez, függetlenül annak milyenségétől. Nem szoktunk visszatekinteni a múltba, és azon sem merengünk, hogy „mi lett volna, ha”, mert a most számít.

Nem kell félnünk, hogy mesterséges stimulánsok rabjává válunk, mert a saját szívünk az, ahol megtaláljuk az örömöt. Nagy boldogságot találunk abban, ha másoknak adhatunk derűt, szépségét. Remek képességünk van ahhoz, hogy megtaláljuk a jót az emberekben.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló