Igaz történetek, amelyekben fontos szerep jutott a felszolgálóknak



A pincérek néha fontos szerepet kaphatnak a vendégek életének egyik eseményében.Beülve egy étterembe, kávézóba, általában nem foglalkozunk a pincérrel, mert csak annyit várunk el tőle, hogy gyorsan és jól szolgálja fel a rendet ételt és ital, ám a felszolgálók sem láthatatlanok, sőt előfordulhat, hogy úgy hozza a sors, hogy fontos szerep jut nekik az életünk egyik eseményében.

Az egyik internetes oldalon tizenketten meséltek arról, hogy milyen szituációban vált egy pincér a történet főszereplőjévé.

1. Az egyik alkalommal rendeltem egy hamburgert, de úgy, hogy közöltem a pincérrel, hogy minden egyes savanyúságért elpusztítok egy várost. A pincér kihozta a hamburgert, amit jól megraktak savanyúsággal, majd sorolni kezdte a városokat, amelyeket nem szeret.

2. A gazdag barátom lefizette a pincért azért, hogy öntse le borral azokat a nőket, akikkel randevúzik, mert látni akarta, hogy a csajoknak mi a reakciója egy ilyen helyzetben. Amelyik jól reagált, azzal másodjára is hajlandó volt találkozni.

3. Egyszer az anyám ráírta a blokkra a nevemet és a telefonszámomat, mert megtetszett neki a pincér.

4. Az egyik alkalommal egy pasival vacsoráztam, amikor az illető nagyon udvariatlanul viselkedett a pincérrel, akinek borravalót sem adott. Később, de még aznap éjjel, visszamentem egy hatalmas borravalóval, amit visszautasított a pincér, ugyanis inkább randevúra hívott. Hozzámegyek.

5. Egy étteremben dolgozok pincérként. Amikor fogadtam egy hölgyet, akkor ő megkérdezte, hogy hogy érzem magam. Azt mondtam, hogy jól vagyok. A hölgy kijelentette, hogy „nem, nincs jól”. Ettől összeomlottam és mindent elmeséltem neki.

6. Olívabogyót rendeltem a pizzámra, de nem volt nekik, ám a pincérnő megoldotta az ügyet. Fogta magát, és kivett egy marék olívát a bárpult alól, majd rászeletelte a pizzára. Remélem, hogy örült a 20 dolláros borravalónak.

7. A kislányom a Denny’s-ben elkérte a csinos pincérnő telefonszámát, mert olyan frizurára vágyott, amilyenen neki volt. A kis hercegnőm csak 7 éves, de sikeresen összehozott nekem egy mozis randevút.

8. Egy kínai étterembe mentünk, ahol kínaiul rendeltem, de a pincér megkért, hogy ismételjem el angolul a rendelést.

9. A pincérnő azt mondta, hogy „jó étvágyat”, erre én azt feleltem, hogy „én is szeretlek”. Soha többé nem fogom kinyitom kinyitni a számat.

10. Egyszer kevés borravalót adtam a pincérnek, mert rettenetesen idegesített a harsány viselkedése.

11. Amikor étterembe voltam, akkor nagyon megtetszett az egyik pincér akcentusa. Megkérdeztem tőle, hogy honnan jött. Összezavarodva nézett rám, mire elmondtam, hogy az akcentusa miatt kérdezem. Azt felelte, hogy félig süket. Nagyon hülyének éreztem magam.

12. Tegnap randevúzni mentem egy étterembe, ahol a pincér felírta a telefonszámát a számla hátuljára. Olyan gyönyörűnek éreztem magam ettől.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló