Megjósolta a nagypapa halálát az unoka



Félelmetes megjegyzésekkel sokkolták a gyerekek a felnőtteket.Állítólag a néhány éves lurkók még emlékeznek az előző életükre és látják a szellemeket, de sokan úgy gondolják, hogy csak élénk a kicsik fantázia, ezért mondanak olykor furcsa dolgokat, ám abban mindenki egyetért, hogy a kiskorúak képesek két mondattal halálra rémiszteni a felnőtteket.


Miért van kés annál a férfinál: A 4-5 éves fiammal együtt mostunk fogat a fürdőszobában. Amikor végzett, akkor véletlenül leejtette a fogkefét. Lehajoltam érte, és amikor találkozott a tekintetünk, akkor a fiam megdermedve bámult rám, majd ezt kérdezte: „Apu, miért van kés annál a férfinál?”


Anyu, az ki: Az egyik reggel, amikor felébredtünk a lányommal, még heverésztünk és beszélgettünk. Az ajtónak háttal feküdtem, a lányom pedig felém fordult. A szemembe nézve beszélt, de hirtelen elhallgatott, majd a hátam mögé mutatva ezt kérdezte: „Anya, az ki?”

Nem tudtam, hogy legyen-e merszem megfordulni, de végül megtettem. Nem volt mögöttem senki.


Én vagyok az anyukád: Az idősebb nővérem ugyanabban az évben született, amikor az apám anyukája meghalt. Apu mesélte, hogy amikor a nővérem beszélni kezdett, akkor ezt mondta: „Én vagyok az anyukád.”


Ahol a halott babák laknak: Az egyik barátnőm a férjével és a 2 éves fiával egy több, mint 100 éves házba költözött. Egyszer éppen a pincét újították fel, amikor átmentem, úgyhogy vigyáztam a gyerekre, amíg ők dolgoztak.


Amikor elkészültek, akkor lementünk a kisfiúval megnézni a pincét. Tudni kell, hogy a kicsi csak szavakat motyogott, mert egész mondatokat még nem alkotott. A fiú a kezemet fogva vezetett a régi kazánhoz, ahol rám nézve ezt mondta: „Itt laknak a halott babák.”


Holnap találkozni fogsz a nagyival: 2012 februárjában meghalt nagymamám, aki rákos volt. A temetés után az egész család átment a nagyszülők házába, ahol beszélgettünk, vigasztaltuk egymást. Amikor este aludni készültünk, akkor a 4 éves unokahúgom odament a nagypapámhoz, és ezt mondta neki: „Jó éjt, papi! Ne szomorkodj, mert holnap találkozni fogsz a nagyival!”

A nagypapám másnap meghalt.


Apu, már halott vagy: Amikor az egyik nap a garázsban szereltem a család kerékpárjait, akkor egyszer csak nyílt az ajtó. A 2 éves fiam dugta be a fejét, majd ezt kérdezte tőlem: „Apu, te nem meghaltál?”

Rám hunyorított, majd lassan becsukta az ajtót.


Van egy testvérem: Az 5 vagy 6 éves fiam a semmiből egyszer csak kijelentette: „Még mielőtt megszülettem, ugye volt egy testvérem? Az anyukánk már nagyon öreg lehet. Nekik nem esett bajuk, amikor kigyulladt az autó, amiben én nagyon megsérültem.”


Apu, ez egy szörny... El kell temetnünk: A 3 éves kislányom odaállt az újszülött kisöccse mellé. Egy ideig nézte a kicsit, majd ezt mondta: „Apa, ez egy szörny. El kell temetnünk!”


Halott fiú a szekrényben: A lányom 4-5 éves lehetett, amikor az egyik este, lefekvéshez készülődve, meghallottam, hogy beszéd szűrődik ki a szobájából. Benéztem a résnyire nyitott ajtón, és megkérdeztem, hogy hozzám beszél-e. A lányom ezt válaszoltat: „Nem. A szekrényemben lakó kisfiúhoz beszéltem. Ő már meghalt.”

Teljesen lesokkolt.


Emlékszel rá, hogy meghaltunk: A fiam akkor sokkolt le, amikor ezt kérdezte: „Apu, emlékszel arra, amikor meghaltunk?”


(Forrás: life.hu)

Ajánló

Ajánló