A madarak is elkerülik Auschwitzot



Katasztrófák helyszínei, amelyekkel kapcsolatban furcsa élményekről meséltek az emberek.Nem élünk békés világban, emiatt sokszor előfordulnak merényletek vagy természeti katasztrófák, amelyek abban egyeznek meg, hogy mind a két esetben sokan meghalhatnak. Azokon a helyeken, ahol tömeges halál történt, általában rossz érzés fogja el az élőket, akik nagyon furcsa élményekről mesélnek.

Az, hogy ezek a különös tapasztalatok, valami túlviláginak a jele, vagy csak az emberi fantázia hozza rá a frászt az emberekre, senki sem tudja, de az biztos, hogy a következő tragikus helyszínek mély nyomott hagynak bennünk.

Auschwitz: Náci haláltáborként működött a lengyel Auschwitz, ahol több millió embert gyilkoltak meg a gázkamrákban. Napjainkban rengeteg turista keresi fel a hátborzongató helyet. Sokan arról beszélnek, hogy megmagyarázhatatlan szomorúság és félelem uralkodott el rajtuk a területen, de volt, akit láthatatlan kezek érintettek meg.

Külön érdekesség, hogy a legtöbb madár nem repül be a területre, de abban az esetben, ha mégis találkozunk egy-két példánnyal, akkor azok biztos, hogy nem adnak ki hangot.

Pompeii: Időszámításunk előtt 79-ben tört ki a Vezúv, ami teljesen elpusztította Pompeii városát. Egy tévés interjúban a romoknál éjjeli őrként dolgozó Josh Gates arról beszélt, hogy éjszakánként sikolyokat hall, de a forgatócsoporttal is furcsa dolgok történtek.

Japán: Az ország történetének legnagyobb földrengése következett be 2011-ben. A természeti katasztrófát szökőár kísérte. A tragédiában több ezer ember halt. A természeti katasztrófát túlélők közül többen arról mesélnek, hogy látták a halottakat a házaiknál. Mások a pocsolyákban pillantottak meg idegen arcokat. A pszichiáterek úgy gondolják, hogy a túlélők poszttraumás szindrómában szenvednek, az elméjük pedig így próbálja feldolgozni a veszteséget és a gyászt.

Pearl Harbor: Évente több ezren több ezren keresik fel a Hawaii-n található emlékhelyet, ahol 1941-ben rengeteg ember meghalt. 2011-ben Susan De Vanny több tájképet készített. Az egyik ilyen fotón egy rejtélyes arc jelent meg. Susan biztosra veszi, hogy egy fiatal matróz szomorú arcát fényképezte le, valamint úgy gondolja, hogy a férfi egy robbantásnál halt meg, most pedig a túlvilágról próbál üzenni.

One World Trade Center: A 2001. szeptember 11-én történt New York-i terrortámadásra mindenki jól emlékszik. Ekkor történt, hogy a terroristák két utasszállítót vezettek az ikertornyokba, amelyek ledőltek. A tragédia helyére húztál fel a One World Trade Centert, ahol kísértetiesen síró hangokat lehet hallani, amikor erősen fúj a szél. A szerkezetből kiszűrődő hangról sokan azt gondolják, hogy az ottani tragédiában meghaltak adják ki. A tudósok szerint csak a szél süvítéséről van szó.

Thaiföld: Falvakat és több száz ezer embert gyilkolt meg a 2004-es cunami. A tragédia óta eltelt időben rengeteg szellemtörténet született a területen. Egy Led nevű taxis arról mesélt, hogy 2005 egyik estéjén hét kísérteties személyt vett fel az autójával.

A sofőr megbeszélte a viteldíjat az utasokkal, akik a Kata Beachet adták meg úti célként. Nem sokkal később Led döbbenten vette észre, hogy az utasok eltűntek a taxiból. Egy biztonsági őr azért hagyta ott a munkáját, mert képtelen volt elviselni annak a külföldi nőnek a sikolyait, aki a hotelban lelte halálát.

 

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló