Üzenet a múltbéli énedtőlA lenti kép kilenc lapja közül válassz egyet, és tudd meg, hogy mi a véleménye a fiatalabb önmagadnak a jelenlegi életedről!1. Ne add fel a gyerekkori álmainkat:Drága Én! Úgy látom, hogy nem valósult meg az, amit szerettünk volna. Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a jelenlegi helyzeteddel, akkor merj változtatni! Ne felejtsd el, hogy amíg élsz, addig bármikor változtathatsz, és senkinek sem kényszeríthet arra, amit nem akarsz!”


2. Nagyon meg vagyok elégedve veled:Kedves Én! El sem tudod képzelni, hogy mennyire örülök, hogy az eredeti tervnél is többet tettél! Minden elismerésem a tied, de folytatnunk kell az utat. Valósítsd meg önmagad, mindazt, amire vágytunk! Emlékezz, hogy az életben soha semmi se megy kárba!”


3. Nem kell, hogy ilyen szegényes legyen az életed:Drága Én! Mi történt? Régen tele voltunk vágyakkal, ötletekkel, ideákkal. Hova tűntek ezek? Mi lett az utazgatásról szőtt terveinkkel? Miért mondtál le ezekről?


Kérlek, ne is gyere a kifogásokkal! Ha egy ember valamit igazán akar, akkor azt eléri! Ne feledkezz el önmagadról még akkor se, ha családod van! Emlékezz, hogy a saját szükségleteid ugyanolyan fontosak, mint másoké! Lépj a tettek mezejére!”


4. Szakadj már le a pénzről!:Drága Én! Azt vettem észre, hogy csak a pénz érdekel, mintha csak ez tudna boldoggá tenni. Én is tudom, hogy a mindennapi élethez szükség van a pénzre, de nem kellene az egész létedet, főleg a boldogságodat, a pénzhez kötni.


Kérlek, tekints úgy a pénzre, mint egy eszközre, ami arra kell, hogy megvegyél magadnak és másoknak bizonyos dolgokat! Egy kicsit gondolkodj el ezen, mert ellenkező esetbe, testileg és lelkileg is tönkre fogsz menni.”


5. Ne érd be kevesebbel, találd meg a lelki társadat:Drága Én! Régen olyan sokat álmodoztunk az igaziról. Persze, kicsit túlszíneztük, de mára realizálódott a másik felünkről kialakított kép. Lehet, hogy sok csalódás ért, de nem adhatod fel! Az, hogy az ember mikor találja meg az igazit, nincs kőbe vésve! Most emlékeztetlek, hogy ne érd be kevesebbel, mert igenis létezik az a szerelem, amilyenre vágyunk!”


6. Ne légy már ilyen kishitű:Kedves Én! Korábban tele voltál önbizalommal. Hova tűnt az önmagadba vetett hit és remény? Elhiszem, hogy az életed nem könnyű, de ez nem ok arra, hogy elveszítsd az önmagadba fektetett hitet! Ne hasonlítsd magad másokhoz, hanem törődj a saját életeddel és céljaiddal!”


7. Örülök, hogy nem felejtettél el mindent:Drága Én! Örülök, hogy nem felejtettél el minden tanítást, személyt, és megtartottad a múltból azokat a dolgokat, amikre még szükséged lehet. Szükség van ezekre a gyökerek, mert ezek erősebbé tehetnek, és így szilárdabb alapokra építheted a jövődet. Jó úton jársz a cél felé, amit el fogsz érni!”


8. Tedd túl magadat a múlton:Drága Én! Ne azzal foglalkozz, hogy milyen volt a gyerekkorod, hányan bántottak meg, kiket vesztettél el! Neked a jelenre kell koncentrálnod, mert különben lecsúszol a most jó dolgairól, lehetőségeiről!


9. Ne add fel a világmegváltó terveinket:Kedves Én! Nagyot csalódtam benned, amikor megtudtam, hogy feladod. Mi történt a világmegváltó terveinkkel? Abban állapodtunk meg, hogy amennyire csak tudunk és lehetőségünk lesz rá, segítünk a környezetünkön és a világon. Az életben a legapróbb tett is rengeteget számít. Ne becsüld le magadat! Kérlek szépen, hogy emlékezz, hogy mennyire vágytunk arra, hogy valami jót, önzetlen dolgot teszünk másokért.


(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló