A napszemüveg is árulkodik a személyiségről



Most kiderül, hogy visszafogottak, határozottak, vagy múltban élő emberek vagyunk-e.Végre itt a tavasz, a napsütéses órák száma egyre nő, emiatt gondolnunk kell az egészségünkre, hiszen a bőr védelme mellett az is fontos, hogy a szemünket megvédjük a napsugarakról. A napszemüveg kiválasztása éppen ezért nem csak divat kérdése.


Amennyiben a napszemüvegek között válogatunk, akkor ne az legyen a cél, hogy minél olcsóbb legyen a kiegészítő, mert az egészségen soha nem szabad spórolni! Ha a megfelelő védelmet nyújtó változatot megvettük, akkor az alapján kideríthetjük, hogy mit mond el a személyiségünkről a napszemüvegünk.


A túlméretezett keret: Nagyon szeretjük, ha kényeztethetjük magunkat, vagy mások járnak a kedvünket, de ugyanígy imádjuk az életünket, a nyarat, a koncerteket, a színházat, és úgy általánosságban mindent, ami luxusnak számít. Igazán tudunk szeretni, emiatt az, akit a közelünkbe engedünk, az az élete végégig számíthat a törődésünkre.


Wayfarer: Az egyik legklasszikusabb forma, ha napszemüvegről van szó, ezért minden nyáron visszatér, hogy újabb aranykorát élje. A viselőjéről azt mondja el a Wayfarer, hogy imád a buli középpontjába lenni. Ha ez a stílus az abszolút kedvencünk, akkor rengeteg ismerős vesz körül, de ezek a kapcsolatok nem a közösségi oldalakra korlátozódik, hanem a valóéletben is tartjuk velük a kapcsolatot.


Cica-keretes napszemüveg: Határozott, magabiztos emberként nagyon jól tudjuk, hogy mit akarunk elérni az életben, és ezért milyen áldozatokat vagyunk hajlandóak meghozni. A karrierünkben sikeresek vagyunk, és az sem jelent gondot, ha túlórát kell vállalunk a céljaink érdekében.


Rólunk senki sem mondhatja azt, hogy nem teszünk meg mindent azért, amit el akarunk érni. Igaz, hogy rengeteg ismerős vesz körül, de csak egy-két olyan barátunk van, akiért tényleg hajlandóak lennénk tűzbe menni.


Szögletes fazon: Nagyon fontos számunkra a kényelem, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretünk kiöltözni. Imádjuk az izgalmas részleteket, kiegészítőket. A személyiségünk tekintetében optimisták vagyunk, ezért próbálunk mindent pozitívan felfogni. Esetünkben a pohár mindig félig üres.


Aviátor: Se az életben, se a stílusunkban nem vagyunk extrémek. Rajongunk a klasszikus stílusért, mindenben a középutat keressük. Szerintünk a boldog élet titka a megfelelő házastárs, gyerekek, aranyos háziállat, szép ház.


Azt kedveljük a leginkább, ha az életünk nyugodt. Kedveljük, ha jókat nevethetünk a barátokkal, de az is imádjuk, ha foghatunk egy jó könyvet, és félrevonulhatunk a világ és emberek elől.


Kerek lencsék: Régi lélek bujkál bennünk. Nagyon szeretjük a múlt romantikáját, amikor még a férfiak kinyitották az ajtót a nők előtt, és valószínűleg a kedvenc filmjeinkben Audrey Hepburn a főszereplő. Emellett azt valljuk, hogy a hagyományos értékek nagyon fontosak. Az életünkben a család kulcsfontosságú, és főleg az édesanyákkal ápolunk különösen szoros kapcsolatot.


Hipster keret: Nagyon szeretünk elgondolkodni az élet nagy dolgain. Abban az esetben, ha valakit közel engedünk magunkhoz, akkor az illető jól tudja, hogy mindenben számíthat ránk az életben.


(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló