2017-es bioritmus horoszkóp



Sikeresebb és boldogabb lesz az életünk, ha tudjuk, hogy milyen a fizikai, az érzelmi és a szellemi állapotunk.Kos: 2017 elején magasról indult a szellemi energiánk, de lassan csökkenni fog egészen szeptemberig. Az érzelmi szintünk meredeken ível felfelé májusig, majd lassú hanyatlás kezdődik. Fizikai erőnlétünk áprilisig süllyed. A mélypont elérése után javulás várható.

Bika: A szellemi értékünk folyamatos a nyár elejéig, majd lassú csökkenés következik. Érzelmileg lassú, folyamatos csökkenés várható a nyár közepéig, ezt ugrásszerű javulás követi. A fizikai állapotunk az év elején jobb volt, majd kicsit visszaesett, de nyáron javulni fog.

Ikrek: A szellemi energiánk csökken a tavasz végéig, majd onnan emelkedésnek indul. Az érzelmi és a fizikai energiánk sokkal előbb kezd javulni. Ez őszig kitart, majd lassan csökkenni kezd.

Rák: Az érzelmi energiánk javulni kezd tavasztól, egészen ősz végéig. A szellemi energiánk nyár elejétől meredeken ível felfelé, egészen év végéig. A fizikai energiánk folyamatosan gyengül, de ezt megállíthatjuk, ha nyáron sportolni kezdünk.

Oroszlán: Szellemi és érzelmi szinten gyengén kezdtük az évet. Ez tavasz közepéig rosszabb lehet. A javulás év végéig fog tartani. A fizikai energiánk akkor tetőzik, amikor a másik két terület mélypontra kerül, majd lassú, de folyamatos csökkenés veszi kezdetét.

Szűz: Az érzelmi energiánk romlik tavasz közepéig, de onnan folyamatos emelkedik. A következő negyedévet a csúcsról kezdhetjük. A szellemi energiánk gyengébb az év elején, de ez erős emelkedésnek indul. A fizikai energiánk hullámzó lesz.

Mérleg: Az érzelmi energiánk a nyár elejéig folyamatosan csökken, majd az év végéig egyenletesen emelkedik. A szellemi energiánk értéke tavaszra javul. A fizikai energiánk az érzelmihez hasonlóan kezdődik, de a mélypont előbb következik be. Onnan lassú emelkedés várható.

Skorpió: A szellemi energiánk a nyár végéig emelkedik, a fizikai tavasz elején éri el a tetőpontot, majd csökkenni kezd, és ősz közepén ismét javulni fog. Az érzelmi energiánk nyár végére eléri a mélypontot, ahonnan javulni kezd.

Nyilas: Az érzelmi őszig csökken, majd javulás kezdődik. A szellemi és a fizikai erőnk ennek az ellentéte, de tavasszal jobbak lesznek az értékeink.

Bak: A fizikai energiánk tavasz végéig csökken, majd felfelé ível az év végig. A szellemi energiánk a nulláról indul, majd oda tér vissza. Az érzelmi energiánk az nyáron nem lesz túl jó, de a mélypontot a tél elején érjük el.

Vízöntő: Szinte egyforma a három terület. A szellemi, az érzelmi és a fizikai energiánk a tél végére, tavasz elejére éri el a tetőpontot, majd a fizikai lesz az egyetlen, amely lefelé ível. Ősz közepére elérjük a mélypontot, majd éles forduló következik be a fizikai energia terén. Szellemileg és érzelmileg a tél után következik be a hanyatlás.

Halak: A fizikai energiánk lentről indul, ezért a tél gyenge lesz, de nyáron elindul felfelé, és ősszel eléri a csúcsot, majd onnan lefelé mozdul. Az érzelmi energiánk a nulláról indult felfelé. A tavasz lesz a legjobb. A szellemi energiánk januárban és februárban érte el a csúcsot, majd novemberben és decemberben éri el a mélypontot.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló