Mire számítsunk, ha összeköltözünk a párunkkal?



A csillagjegyek elárulják, hogy kivel milyen az együttélés.Kos: Kerüli a házimunkát, de a férfi Kos rendszeresen elvégzi a ház körüli munkát. Az minden Kosra igaz, hogy senki sem mondhatja meg nekik, hogy mit és mikor tehetnek meg.

Bika: Valóságos konyhatündér, de túlságosan otthonülő. Ha egyedül próbálunk elmászkálni, akkor csúnyán fog nézni. Emellett segítőkész, megbízható.

Ikrek: Imád pörögni, beszélgetni, szereti a jó társaságot és a kinti programokat. Ha részt veszünk az életében, akkor ki fog találni izgalmas programokat kettőnknek, hogy így kompenzálja azt, hogy nem szereti a házimunkát, komolyabb ügyek intézését, és a faggatást, korlátozást.

Rák: Vele könnyű az együttélés, mert kifejezetten házias. Jellemző rá, hogy próbál romantikát csempészni a napokba, a természete pedig gondoskodó, de csak addig, amíg meg nem sértjük, ugyanis ebben az esetben kitör a hidegháború, ami addig tart, amíg meg nem békítjük, ez pedig nem lesz egyszerű feladat.

Emellett azt sem szereti, ha hosszú időre magára hagyják. Ha Rákkal bútorozzunk össze, akkor számíthatunk arra, hogy hívogatni fog, ha elmegyünk otthonról, hogy a barátainkkal találkozzunk.

Oroszlán: Nem szereti a kötelező és unalmas dolgokat, tehát a főzést, a takarítást, a szerelést. Ezeknél sokkal jobban szeret lustálkodni, ráadásul úgy gondolja, hogy az előbb felsorolt lista a párja dolga. Tele van elvárásokkal, szereti szórni a pénzt. Az Oroszlán alapszabálya az, hogy amit neki szabad, azt másnak nem.

Szűz: Megbízható, segítőkész személy, aki arra is gondol, hogy tehermentesítsen minket. A Szűz esetében el kell fogadnunk, hogy betegesen rend- és tisztaságmániás, ráadásul nagyon spórolós, ezért csak arra ad ki pénzt, ami igazán hasznos és fontos. Arra is felkészülhetünk, hogy a saját pénztárcánk felett is rendelkezni próbál. Azt sem viseli el, ha sokat hagyjuk egyedül.

Mérleg: Jó nagy teret kell adnunk neki, hogy azt tehesse, amit szeretne, és meg se próbáljuk korlátozni, mert azt ugyanúgy nem bírja, ahogy a rákényszerített döntéseket is szereti a szőnyeg alá seperni. A Mérleg szereti a jó társaságot és a barátait.

Skorpió: Szélsőséges lakótárs, aki az egyik nap ilyen, a másik nap olyan. A Skorpiónak éreznie kell, hogy tiszteljük, becsüljük, mert akkor segít a hétköznapokban. Ha megsértjük, akkor semmi sem fogja érdekelni és messzire elkerül minket, amíg meg nem békél.

Nyilas: Nem erőssége a házimunka és a hasonló hétköznapi feladatok, de ezért kárpótol a nyitott érzelmeivel. Számítsunk arra, hogy a Nyilas nagyon szereti megígérni a dolgokat, amiket aztán nem tart be. A korlátozást utálja. A Nyilas életében nagyon fontos helyet töltenek be a barátok, akikről semmiért sem mond le.

Bak: Nem bírja az elvárásokat és a kötelező dolgokat, de nagyon segítőkész és mindent meg fog tenni azért, hogy levegye a terhet a vállunkról. A Bak főz, takarít, de csak akkor, amikor ezt jónak látja. A közös programokat, kedvteléseket nem neki találták ki.

Vízöntő: Szórakoztató, mozgékony partner, aki imád utazni, társaságba járni, és szeretkezni. Fontos, hogy a Vízöntőt nem lehet lekötni, és simán kihúzza magát a kötelező dolgok (banki ügyintézés, posta, takarítás) alól.

Halak: Nem viseli el a praktikus életvitelt, ahogy a szürke, hétköznapi dolgokat sem bírja, tehát nem fog postára járni vagy takarítani. Ha Halakkal szeretnénk összeköltözni, akkor szükségünk lesz némi fantáziára, mert ennek hiányában, nem fogjuk megérteni és elfogadni a kedvesünk apró dolgait.

 

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló