Melyik emeleten követték el a tökéletes bűncselekményt?



Az erdélyi pszichoanalitikus tesztjéből kiderült, hogy melyik a legjobb és legrosszabb tulajdonságunk.Nézzük meg alaposan a fenti képet, és próbáljuk meg kitalálni, hogy vajon a ház melyik emeletén (plusz földszinten), melyik ablak mögött követték el a tökéletes bűncselekményt, és miért. Ha megvan a választásunk, akkor olvassuk el, hogy az erdélyi pszichoanalitikus csoport szerint ez, mit mond el a személyiségünkről!

Földszint: Rendkívül taktikus személyek vagyunk. Nem szeretünk kockáztatni. Ha valamit teszünk, akkor azt előre elterveztük. A legnagyobb hibánk az, hogy túlságosan érzékenyen reagálunk a külső és belső behatásokra. A legnagyobb erősségünk, hogy figyelmesen meghallgatjuk a környezetünket. Az emberi kapcsolatainkban eleinte hűvösen, távolságtartón viselkedünk, de lassan megnyílunk.

1. emelet: Jellemző ránk, hogy minden részletet alaposan megvizsgálunk. Kifejezetten spontán személyek vagyunk, de olykor a spontaneitásunkat alapos megfontoltság előzi meg. Az egyik legjobb tulajdonságunk a gyors felfogóképességünk, gyorsan átlátunk a szitán, ami gyakran zavarja a környezetünket. A legnagyobb hibánk, hogy a kulcsfontosságú helyzetben elbizonytalanodunk. Az emberi kapcsolataink inkább szívből jövők, mint barátiak.

2. emelet: Ez az egyetlen emelet, ahol két lakásban is leeresztették a redőnyt. Ha biztosan vagyunk abban, hogy a hatodik vagy a hetedik ablak mögött bujkál a tettes, akkor könnyen félre lehet vezetni.

A legrosszabb tulajdonságunk a naivitás, ezért jegyezzük meg, hogy nem minden arany, ami fénylik. Erre a tényre a környezetünk gyakran emlékeztet, mert túlságosan nagylelkű, óriási szívvel megáldott emberek vagyunk. Az sem előnyös jellemvonás, hogy néha megijedünk az ismeretlentől.

A legjobb tulajdonságunk a bennünk lakozó hatalmas szenvedély, ami lehetővé teszi, hogy szeressünk. Gyakori, hogy rossz néven vesszük, ha mások furcsán néznek ránk, de az is jellemző, hogy magunkra veszünk egy ártalmatlan viccet.

3. emelet: Nagyon gyanús a harmadik emelet harmadik ablaka, mert minden jel arra utal, hogy az egy elhagyatott lakás, ahol a pókháló, por vette át az uralmat, tehát tökéletes helyszín egy bűncselekményhez.

Ha erre az emeletre esett a választásunk, akkor a biztonságra törekszünk, nem figyelve az előbbi részletekre. Olyan emberek lehetünk, aki képes mindent feltenni egy lapra és semmivel kapcsolatban se folytat túl hosszú megbeszéléseket.

Hajlamosak vagyunk a szélsőséges viselkedésre, az előítéleteinket pedig soha nem adjuk fel. Elég toleránsak vagyunk a barátainkkal szemben, főleg abban az esetben, ha egy régi barátról van szó.

4. emelet: Nagyon sokan abban hisznek, hogy az épületek legfelső emeletén történik a legtöbb furcsaság. Ezt bizonyítja az is, hogy több legenda szól arról, hogy szellemek kísértenek a padláson, tetőtérben, a legfelső emeleten.

Amennyiben mérget vennénk rá, hogy a negyedik emelet a legjobb helyszín a tökéletes bűncselekmény elkövetéséhez, akkor hatalmas képzelőerővel áldott meg sors. Született álmodozók vagyunk, aki olyan eszmékben hisz, ami másoknak soha nem jutna az eszébe.

Előfordul, hogy túlságosan elrugaszkodunk a földtől, de ez ellen nem lehet mit tenni, mert imádunk a sztratoszférában lebegni.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló