Öt történet arról, hogy halottat találtak a szállodai szobábanErős bűz miatt panaszkodtak a vendégek, akik hullával osztották meg a hotelszobájukat.Rengeteg problémával találhatjuk szembe magunkat, ha úgy döntünk, hogy az utazásunk során, szállodában fogunk megszállni. A leghétköznapibb gondok közé sorolhatjuk, hogy koszos az ágynemű, nem működik a tévé távirányítója, esetleg nincs törülköző, vagy a szoba állapotára ráférne egy felújítás, talán bogárirtás is.

Mindez bagettel dolog, ha arról értesülünk, hogy holttestet találtak abban a szállodai szobában, amelyben korábban aludtunk, de nem tudtunk rájönni, hogy miért van büdös. Talán még ennél is rosszabb, ha nem a takarítószemélyzet, hanem maga a vendég találja szembe magát egy hullával.

Ez az elképzelés egyáltalán nem az élénk fantázia szüleménye, hiszen ilyesmi a való életben is megtörténik, ahogy ezt az alábbi öt eset bizonyítja. Ezek után, te is át fogod nézni a szobát, ha hotelban szállsz meg!

Richard Kuklinksi: Egy igazi szörnyeteg volt Richard Kuklinski, aki a becslések szerint 100-250 férfit gyilkolt meg 1948 és 1986 között. A férfi az amerikai maffiacsaládoknak dolgozott, de emellett sok hajléktalannal is végzett, elsősorban azért, hogy új emberölési módszereket dolgozzon ki és tökéletesítsen.

Kuklinski lelőtte, megmérgezte az áldozatait, de volt, akit élve eltemetett. A gyilkost Jégembernek is nevezték, mert előfordult, hogy lefagyasztotta a hullákat azért, hogy a hatóságnak ne legyen könnyű dolga a halál beálltának megállapításával.

1982-ben Kuklinski és a társai motelből motelba járt. 1982 karácsonyán a York Motelbe jelentkeztek be, majd a 31-es szobában meggyilkoltak egy férfit. A holttestet csak négy nappal később találták meg a szobában.

Mexikóváros hotel rémálma: 2016-ban a Hotel Senadorban több vendég, a tudtukon kívül, osztotta meg a szobáját egy hullával, ami egy hét alatt oszlásnak indult az ágy alatt. Néhány turista panaszt tett az egyre erősödő szag miatt. Végül a takarítónő átnézte a szobát, ahol műanyagba csomagolt női holttestet találtak az ágy keretei közé ékelve.

Pasadena Hotel rémálom: 1996-ban Lynn Nakamura és a testvére, Dennis Wakabayashi megosztozott egy szobán a pasadenai szállodában. A vendégek az ágyban aludtak, majd később erős bűzt éreztek, ezért keresni kezdték a borzalmas szag forrását. Ekkor találták meg az ágy alatt a hullát. A hotel napjainkban is fogadja a vendégeket.

Holttest az ágy alatt: 1999-ben a Burgundy Motor Innben vett ki egy szobát néhány turista, akik a szörnyű bűz miatt tettek panaszt, de a szag ellenére a hotelban maradtak. Másnap reggel a szobalányok rátaláltak Saul Hernandez holttestére.

A 64 éves férfi az ágyban rejtette el a gyilkosa, egy 17 éves lány, akivel akkor találkozott először. A gyilkosnak sikerült a matrac alá begyömöszölnie Hernandezt.

A bújócska nyertese Memphiszben: Már bezárta a kapuit a vendégek előtt a régi Budget Lodge. Amikor a turisták még megszállhattak itt, akkor a hotel borzalmas eseményeknek volt a színtere. 2010-ben Lakeith Moody kivett egy szobát, amit megosztott a barátnőjével, Sony Millbrookkal, és négy szerencsétlen gyerekükkel.

A Budget Inn személyzete egyszer csak hangos kiabálást hallott a szobából, majd egy héttel később teljesen üresen találták azt. A hotel alkalmazottai azt gondolták, hogy a család kiköltözött, úgyhogy kiadták másoknak a szobát.

Öt héten keresztül senki sem sejtette, hogy Sonny hullája a többi vendég alatt indult oszlásnak. A holttestet akkor találták meg, amikor a takarítók szétszedték az ágyat.

(Forrás: bizzarium.com)

 

Ajánló

Ajánló