Egy fotel, amiből kiderül, hogy mi a szerepünk a mindennapokban



A képes önismereti teszt elárulja, hogy hol a helyünk az életben.Képzeljük el, hogy belépünk egy szobába, ahol a fenti kép nyolc fotelja közül kell kiválasztanunk egyet! Ha eldöntöttük, hogy melyik tetszik a leginkább, akkor olvassuk el, hogy milyen szerepet töltünk be az életben!

1. Zöld – Üzletember: A fotel alapján hatalmas az akaraterőnk. Bármire képesek vagyunk, és nem nyugtalanít, ha felhalmozódnak a feladataink. A végletekig terhelhetőek vagyunk, és egyszerre több dologra odafigyeljünk.

Az élet minden területén megálljuk a helyünket. A munkánkat értékeljük, de emellett marad időnk a pihenésre és a szeretteinkre. Egyszerű, tiszta, őszinte emberek vagyunk, ezért sokan becsülnek és tisztelnek.

2. Szürke – Spirituális vezető: A fotel szerint folyamatos, önzetlen segítség jellemző ránk. Nagyon jó, odaadó emberek vagyunk, aki bármikor kiáll a rászorulók mellett. Képesek vagyunk az egész napot azzal tölteni, hogy meghallgatjuk az embereket, akiknek kedves szavakat mondunk és pozitív energiával töltjük fel őket.

3. Citromsárga – Feltaláló: A döntésünk alapján szenvedélyesen kreatív emberek vagyunk. Amikor belevetjük magunkat egy új projektbe, akkor az alvásról, evésről is megfeledkezünk. Az újszerű és az összetett feladatok mindig elkápráztatnak.

A megközelítéseink és megoldásaink gyakran rendhagyóak. Nem foglalkozunk azzal, hogy mit gondolnak mások, mert az érdekel, ha jön az ihlet, amit igazi ajándéknak tekintünk.

4. Sötétkék – Kritikus: A választott fotel szerint intelligens, kifinomult emberek vagyunk, aki szereti a jó humort, szarkasztikus, és rajong a drága márkákért. Néhányan sznobnak néznek, pedig csak kifejezetten egyedi személyiséggel rendelkezünk.

Fontosnak tartjuk a baráti és társadalmi kapcsolatainkat. Sok ember boldog lehet, ha megismerkedhet velünk és a barátunknak vallhatja magát, mert egyfajta presztízs velünk jóban lenni.

5. Világoskék – Pszichológus: A választott fotel azt mondja el rólunk, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk. Az agyunkban rengeteg kérdés tolong, ezekre pedig folyton keressük a válaszokat. Az emberi kapcsolatok lenyűgöznek. Szeretjük megfigyelni az embereket.

A beszélgetéseket úgy irányítjuk, hogy minden érzelmet kihúzzunk a másikból, hogy abból levonjunk bizonyos következtetéseket. Az így szerzett információkat elraktározzuk.

6. Lila – Vándor: A választott fotelünk szerint nem foglalnánk benne sokáig a helyet, mert képtelenek vagyunk egy helyben ülni. Fáraszt a napi rutin, a monotonitás, emiatt szükségünk van az új élményekre, kalandokra, dolgokra. Számunkra a friss levegő maga az élet. Ha kénytelenek vagyunk egy irodában ülve dolgozni, akkor fejben beutazzuk a világot.

7. Rózsaszín – Menthetetlenül romantikus: A döntésünk alapján kreatív álmodozók vagyunk, a fantáziánk pedig elképesztően színes. Ezzel csak annyi a baj, hogy gyakran nem tudunk különbséget tenni álom és valóság között.

Jellemző ránk, hogy amikor otthon ülünk a fotelban, akkor átgondoljuk a nagyszerű ötleteinket, találmányainkat, amelyek teljesen megrészegítenek. Ez az önkívületi állapot jó, ha nem felejtjük el leírni a terveinket, amiket meg kell valósítanunk.

8. Narancssárga – Filozófus: Az utolsó fotel szerint szeretjük a tartalmas, mély beszélgetéseket. Mi mindig inspiráljuk a beszélgetőpartnerünket. Szeretjük a jó eszmecseréket, a humorunkkal elbűvöljük a többi embert.

Sokan különcnek néznek, de jó értelemben, mert értékelik az egyedi, nem banális életszemléletünket. A környezetünk boldogan hallgatja, amikor a minket érdeklő dolgokról beszélünk.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló