Mit mentesz, ha ég a házad?



Könyvet, táskát, kulcsokat, esetleg a mobilod az egyetlen tárgy, amit megmentesz a lángok martalékától?Még gondolni is rossz arra, hogy tűz üt ki a lakásban, de egy spanyol pszichoanalitikus csoport mégis ezzel a gondolattal játszott el, amikor összeállították azt az önismereti tesztet, amely napjainkban az egyik legnépszerűbb kérdést teszi fel.

A dolgod csak annyi, hogy képzeld el, hogy lángol a házad, neked pedig csak egyetlen egy értéktárgy kimentésére van elegendő időd. Mi lenne az? Egy könyv, a kulcsaid, a kedvenc plüssjátékod, a pénztárcád, esetleg a mobilod?

Ha kiválasztottad a fenti képről a tárgyat, akkor olvasd el, hogy a spanyolok szerint milyen személyiséggel vagy megáldva!

1. Könyv: Ha úgy döntöttél, hogy egy könyvet mentenél meg, akkor az életedben rendkívül fontos szerepe van a kultúrának. Ez azóta így van, hogy megtanultál olvasni, az évek alatt pedig a kultúra a részeddé vált.

A spanyol pszichoanalitikus csoport szerint képes vagy mindig újrakezdeni, ahogy a jövőd újabb alapjainak letétele sem okoz gondot. A kalandos természetednek köszönhetően, az élet minden kihívásával szembe tudsz nézni.

2. Pénztárca: Az emberek nagy része a pénztárcájában tartja a személyi okmányait, a bankkártyáját, a pénzét, tehát mindent, amire szükség lehet egy vészhelyzet esetén. Ha úgy döntöttél, hogy a pénztárcádat mented ki, akkor nem kenyered a mellébeszélést, kerülöd a felesleges tetteket, és mindig a lényegre térsz.

A spanyolok szerint ugyancsak jellemző rád, hogy fontosnak tartod az anyagiakat. Nyugodtan bevallhatod, hogy szükséged van egy közepesen magas életszínvonalra!

3. Plüssjáték: Gyerekkorodban szükséged volt egy „menedékre”, ahol vigaszt és nyugalmat találtál. Ha úgy döntöttél, hogy a tűz nem pusztíthatja el a plüssjátékot, akkor spanyol pszichoanalitikus csoport szerint még felnőttként is fontosak számodra a gyerekkori, boldog pillanatok.

Jellemzően akkor vágyhatsz vissza a múltba, ha kellemetlenség ér, vagy egy olyan élethelyzetben találod magad, ami rossz a számodra. A plüssjáték az örömöt, a szeretetet jelképezi. Mivel ezek a személyiséged részei, ezért soha nem mondanál le róluk.

4. Kulcsok: Természetesen a remény miatt mented a kulcsodat, amikor lángol a házad. A spanyol pszichoanalitikus csoport úgy véli, hogy olyan ember vagy, aki ragaszkodik az életéhez, az álmaihoz, amiket előbb-utóbb megvalósítasz. Nem számít, hogy mennyi csapást mér rád a sors, mert soha nem veszíted el a reményt, és mindig arra mész, amerre a szíved súgja.

5. Tablet, telefon: Amennyiben egy olyan eszközt mentesz ki a tűzből, amellyel kapcsolatba léphetsz másokkal, és segítséget hívhatsz, akkor a spanyol pszichoanalitikus csoport szerint rendkívül gyakorlatias személyiséggel rendelkezel, illetve szükségét érzed, hogy másokkal kapcsolatot teremts.

6. Táska: Ha a táskádat mented, amikor lángra kap a házad, akkor a spanyol pszichoanalitikus csoport szerint neked mindegy, hogy mennyire nehéz egy bizonyos szituáció, mert azt érzed a legfontosabbnak, hogy a szeretteid biztonságban legyenek. A táska a siker és a szeretet szimbóluma, ezért a kezed ügyében tartod.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló