Régi mesék adják meg a keresett választTegyük fel a kérdésünket, majd válasszunk egy lapot a lenti képről!1. Piroska és a farkas: Ne bújjunk maszk mögé, mert az újjászületés folyamatában előtérbe kerülnek a rejtett képességeink! A megérzésünk helyes irányba fog terelni.

2. Aladdin és a csodalámpa: Fedezzük fel az alkotóerőnket. Ismerjük meg az önmegerősítő állítások hatalmát, ami védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben.

3. A Tündérkeresztanya: Bízzunk önmagunkban, mert felerősödnek a megérzéseink, amelyeknek hála, megtaláljuk a megoldásokat.

4. Lúdanyó: Fogadjuk el a képességünket, amivel képesek vagyunk a világra hozni dolgokat! Az életünk olyan, mint egy tojás, amiből kikel a spirituális ragyogás.

5. A Császár új ruhája: Ne csak a külsőségekben mutatkozzon meg a császárságunk, hanem tegyük tanúbizonyságát annak, hogy rátermettek vagyunk, és nagy a tudásunk. Ne csak arra koncentrálunk, ami szemmel látható!

6. A Varázsló: Tekintsünk úgy a zenére, az irodalomra, a művészetre, a történelemre, a természetre, a vallásra és a filozófiára, hogy azok magasabb tudáshoz vezetnek. Ezt a felismerésre osszuk meg másokkal!

7. Jancsi és Juliska: Észre kell vennünk, hogy minden emberbe női és férfi elemek vegyülnek. Hozzuk egyensúlyba ezeket önmagunkban.

8. Pán Péter: Tovább kell haladnunk az utunkon, miközben ne térjünk le az arany középútról. A kiegyensúlyozottság vezet el a célhoz.

9. A Szépség és a Szörnyeteg: Tanuljuk meg, hogy ne csak a szemünkkel lássunk! Az igaz szeretet akkor érhető el, ha megnyitjuk a szellemünket, és merjük követni a szívünket.

10. Hófehérke: Nézzük meg, hogy kikkel vesszük körül magunkat! Lehet, hogy vannak, akiket lebecsülünk, pedig a segíthetnének.

11. Alice Csodaországban: Fel kell fedeznünk az álmok és a csodák birodalmát. Nézzünk le magasabbról a mindennapjainkra, mert akkor meglátjuk a hétköznapokban rejlő apró csodákat!

12. Midász király érintése: Győzzük le az önzésünket és a nagyra vágyásunkat! Figyeljünk oda a körülöttünk lévő emberekre és legyünk gondoskodóak!

13. Az égig érő paszuly: Egyre feljebb és feljebb kell törnünk ahhoz, hogy magasabb szemszögből nézhessünk az életünkre és a legfontosabb kapcsolatainkra.

14. Csipkerózsika: Hosszú, elmélyülést igénylő időszak előtt állunk, mert csendes növekedés vette kezdetét bennünk, de ez egyelőre még Csipkerózsika álmot alszik.

15. Az Őrangyal: Törekedjünk a külső-belső egyensúlyra, amihez kérjük az őrangyalunk segítségét. Nyissuk meg a szívünket és az elménket a segítő erők előtt!

16. A Nagy Gonosz Farkas: Ne nyomjuk el a személyiségünk sötét oldalát, hanem fogadjuk el a félelmeinket, kételyeinket, a pszichénk be nem épített részeit!

17. Kívánság a csillagok alatt: Képzeljük el azt, hogy a lelkünk a választott csillagról érkezett, a fénye pedig beragyogja a Földet.

18. Hamupipőke: A mostoha körülményeket szorgalommal és alázattal győzhetjük le. Egy holdfényes séta segíthet abban, hogy beinduljon a lelki és érzelmi átalakulásunk.

19. A három kismalac: A kártyánk tehát az összefogásra hívja fel a figyelmünket. Gondoljuk át, hogy a cselekedeteink következményei miképpen befolyásolják a jövőnket, valamint hagyjunk fel azzal a szokásunkkal, hogy másokat kritizálunk!

20. A Föld Gyermek: Át kell éreznünk, hogy a láthatatlan segítőink, vezetőink és tanítóink mennyire védenek és a gondunkat viselik. Soha nem vagyunk egyedül, ezért a vágyaink beteljesülése közeledik.

21. A Sárga Téglás Út: A választott mesénk azt üzeni, hogy ébredjünk rá arra, hogy minden hibánk ellenére, fény vagyunk a világ számára.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló