Kiszámíthatatlanságra utal, ha nem szeretjük a barna színárnyalatot



A lenti képről válasszuk ki a legkevésbé kedvelt színt, majd olvassuk el, hogy ez mit mond el a személyiségünkről!Fekete – Szerénység: Ha messze elkerüljük a feketét, akkor az egyszerűséget szeretjük. Az életünkkel boldogok és elégedettek vagyunk. Nem szoktunk olyan dolgokat keresni, amelyekkel felidegesíthetjük magunkat, valamint játsszuk meg magunkat mások előtt.

Kék – Kalandvágy: Amennyiben nem tetszik a kék, akkor unjuk a rutint, ezért azokat a tevékenységeket keressük, amelyek izgalmasak és újak. Amikor olyan dolgot találunk, ami tényleg érdekel, akkor az sokáig fenn tudja tartani a figyelmünket.

Barna – Kiszámíthatatlanság: Ha kerüljünk a barnát, akkor minket az új dolgok izgatnak a legjobban, emiatt hamar megunjuk, ha ugyanazt kell újra és újra csinálnunk. A kötelezettségeinket gyakran háttérbe szorítjuk, és azzal sem foglalkozunk, hogy mások szerint hogyan kellene élnünk az életünket.

Szürke – Szenvedély: Ha szürke áll a legmesszebb az ízlésünktől, akkor az intenzív személyiségünk nem egyszer szinte önteltségbe csap át. Számunkra elképzelhetetlen, hogy mások közömbösek legyenek irántunk. Kedveljük a luxust, a kényelmes életet, ezért mindig felfelé törünk. Imádjuk a drámát.

Zöld – Két lábbal a földön: Amennyiben irtózunk a zöldtől, akkor nem viseljük el a felületes embereket és a felületes beszélgetéseket. Csak addig szeretünk emberek között lenni, amíg meg kell oldani egy társadalmi problémát, mert egyébként a magány a mi területünk. A csapatmunka nem való nekünk.

Narancs – Mély érzésű: Ha a narancsot nem kedveljük, akkor szeretünk szórakozni, de nem szeretjük a könnyelműséget. Mivel megfontoltak vagyunk, ezért fáraszt mások ostobasága. Mindig elégedettséggel tölt el, ha minket bíznak meg egy fontos feladat elvégzésével. Egy adott projektet könnyen összehozzuk a megfelelő emberekkel.

Rózsaszín – Logikus: Ha nem szeretjük a rózsaszínt, akkor hideg fejjel gondolkodunk, mert nem szeretnénk rossz döntést hozni az érzelmeink miatt. Jellemző ránk, hogy inkább az ötletekről beszélgetünk, mint az érzésekről. Őszinte és kedves személyek vagyunk, aki nem titkolja az érzéseit, a véleményét.

Lila – Visszahúzódó: Amennyiben a lila taszít, akkor sok mindenért lehetnénk büszkék magunkra, mégsem vagyunk azok, mert inkább őszintén és kedvesen viselkedünk. Nagyra értékeljük a többi embert. Mindig betartjuk a társadalmi normákat.

Piros – Stabil: Ha utáljuk a pirosat, akkor szeretünk megdolgozni a sikerért. Igényeljük a csendet és a nyugalmat. Ha lehet, akkor az arany középutat választjuk. Néha úrrá lesznek rajtunk az érzelmek, de tudjuk azokat kezelni.

Fehér – Mértéktelen: Nem vagyunk ijedősek vagy visszafogottak, az apróságok miatt pedig nem nyafogunk. Nincsenek extra elvárásaink, és szinte mindent kalandként fogunk fel. Nem szoktunk feleslegesen óvatoskodni. Az embereket próbáljuk olyannak elfogadni, amilyenek, és az ítélkezés is távol áll tőlünk.

Sárga – Realista: Amennyiben a sárgát kedveljük a legkevésbé, akkor a tények és a számok embere vagyunk. Nagyon szeretjük begyűjteni az adatokat, amiket sokáig és aprólékosan kielemzünk. Minket a jelen és az aktuális érdekel, nem pedig a jövőbeli lehetőségek. Álmodozásra sem vesztegetjük a drága időt.

Számunkra a tudás jelenti az igazi izgalmakat. Imádjuk, ha új dolgokat tanulhatunk meg. Belőlünk nagyon jó diák és tanár válhatna, a számítógépen pedig biztos, hogy a táblázatkezelő a kedvenc programunk.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló