A legkegyetlenebb bosszúkNéhány eset, amikor az emberek a saját kezükbe vették az igazságszolgáltatást.Az égetős módszer: Indiában egy férfi 14 éves lányát a család egyik barátja bántalmazta. A feldühödött apa elrabolta az erőszaktevőt, akinek felhevített vassal égette le a nemi szervét. Amikor a férfi nem tudott tovább ordítani a fájdalomtól, akkor az apa megfojtotta a tettest, majd feladta magát.

A megtört sheriff bosszúja: 1966-ban Buford Pusser sheriff bejelentést kapott és kiment egy betöréses támadáshoz. A bűnöző rálőtt, de a sheriff jobban célzott, a nő pedig meghalt. Kiderült, hogy a nő egy helyi gengszter, Carl Douglas White felesége volt.

A férfi egy évet várt a bosszúval. White hamis bejelentést tett, amire Pusser a feleségével együtt vonult ki, mert azt hitte, hogy csak egy verekedésről van szó. Amikor a házaspár a helyszínre ért, akkor White emberei tüzet nyitottak. Pusser túlélte a támadást, de a felesége még akkor este meghalt.

Amikor Pusser felépült, akkor kiderítette, hogy ki volt az öt fegyveres támadó. Az, hogy pontosan mi történt ezután, rejtély, de az biztos, hogy a következő öt évben mind az öt tettest meggyilkolták.

Katie bosszúja: 10 éves volt Katie Callman, amikor eltűnt, majd 5 nap múlva holtan került elő. Egy Anthony Ray Stockelman nevű férfi rabolta el a kislányt, akit többször molesztált, majd megölte. A tettest elkapták és börtönbe csukták. Stockelman ugyanoda került, ahol Katie unokatestvére ült betöréses lopásért.

A rokon megfenyegette a gyilkost, hogy két választása van, vagy megöli, vagy kitetoválja az arcát. Stockelman a tetoválást választotta, ezért élete végig a homlokán lesz a gombostűvel felírt üzenet: „Katie bosszúja”.

Azerbajdzsáni szemet szemért: Egy azeri férfi akkor esküdött bosszút, amikor a fiát odacsalták egy kamionhoz, bántalmazták és megerőszakolták. Amikor az apa megtudta, hogy mi történt, akkor embereket bérelt fel, hogy keressék meg a támadót. Miután sikerült kézre keríteni a bántalmazót, az apa ugyanazt tette vele, amit ő a fiával. Az erőszakot videóra vette, és feltette a netre.

Alam Khan bosszúja: 12 évesen nézte végig Alam Khan, hogy az apját megöli a család barátjának hitt Mohammad Rais. Tizenkét évvel később, az akkor már 24 éves Khan azzal csalta a házába az apja gyilkosát, hogy javítson meg valamit. Khan leitatta Raist, aki mozdulni sem tudott.

Khan ekkor olyan hangosra állította a zenét, hogy attól ne lehessen hallani Rais kiabálását, miközben halálra késelte, majd tizenkét darabra aprította fel az apja gyilkosát. Később a rendőrségnek azt vallotta, hogy nem bánta meg a tettét.

A machete-bosszú: Egy anya és egy apa a saját két szemével látta, hogy egy férfi bántalmazza a 7 hónapos kislányukat. A gyerek apja azt mondta, hogy megbocsát, és továbblép a dolgon, majd felajánlotta a férfinak, hogy hazaviszi.

Az elkövető, ki tudja, hogy miért, de hitt az apának, ami nagy hiba volt. A dühös apa elindult a férfival hazafelé, de a két falu közötti országúton félreállt. Az apa alaposan megverte a lánya bántalmazóját, akit ezután egy fához kötözött, majd a kocsiból elővette a machetét, amivel levágta a tettes mindkét karját.

A szülő sorsára hagyta a férfi, aki nem halt meg, mert a környékbeliek megtalálták a haldoklót, akit sikerült időben kórházba vinni.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló