A csillagjegyek boszorkányképessége



Milyen erővel rendelkeznél, ha létezne varázslat a világon?Kos – Akaratátvitel: Számodra is adott a lehetőség, hogy profin ráerőltesd az akaratod arra, akire csak akarod, és ezzel érd el, hogy azt tegyék, amit akarsz. Ha akarod, akkor még a sztárok is a lábaid előtt fognak heverni, nem pedig fordítva.

Bika – Kézrátételes gyógyítás: Ha nézel tévét, akkor úgy érezheted, hogy olyan képességet kaptál, amire mindenki képes, hiszen napjainkban megnőtt az érdeklődés az alternatív gyógyászat iránt. Habár ezekkel is szép eredményeket lehet elérni, mégis jobb lenne egy olyan gyógyítóképesség, amit a filmekben láthatsz, ahol lőtt, szúrt, vágott sebeket gyógyítanak meg egy érintéssel.

Ikrek – Telepátia: Ez a boszorkányképesség nagyon passzol hozzád, mert a telepátiához szükség van tudásra, kommunikációra, ami neked nem jelent gondot, hiszen zseni vagy. Vannak, akik csak azt érzik meg, hogy mit érez a másik, esetleg azt, hogy történt vele valami. Az olyasmi persze ritka, hogy valaki úgy olvasson másokban, mint egy nyitott könyvben.

Rák – Hidrokinézis: Ha olyan világban élnénk, ahol léteznek boszorkányképességek, akkor képes lennél a víz irányítására. Ahol csak kapcsolatba kerülnél vízzel, ott azt tehetnél, amit csak akarnál.

Oroszlán – Pirokinézis: A boszorkányképességed a gondolat általi tűzgyújtás lenne. Képzeld csak el, hogy érintéssel, vagy érintés nélkül, növelnéd meg a tárgyak hőfokát, gyújtanád meg azokat. Egy pillanat alatt lángba boríthatnád a házat, de szerencsére az oltásban is jó lennél.

Szűz – Tisztánlátás: Nagyon hasznos képességgel lennél megáldva egy boszorkányos világban, hiszen a tisztánlátók képesek megtalálni az eltűnt személyeket, a távolba láthatnak, felfedezhetik a testben bujkáló betegséget, láthatják az aurát, a jövőt, de a szellemeket is, akikkel kommunikálnak.

Mérleg – Levitáció: A boszorkányképességeddel személyeket és tárgyakat lebegtethetnél úgy, hogy ezáltal legyőznéd a gravitációt. Képzeld csak el, hogy nem kell a repülődre várnod, hanem magadtól elszállhatnák a kedvenc országodba!

Skorpió – Telekinézis: A boszorkányképességeddel az anyagrészecskéket és a testeket mozgathatnád, fizikai érintkezés nélkül, pusztán a gondolatok erejével. Ehhez az erőhöz tartózik a kanálhajlítás is, a tárgyak forgatása, törése, tehát egy ilyen képességgel a lehetetlen is lehetséges lenne.

Nyilas – Chronokinesis: Egy ilyen képességnek mindenki örülne, hiszen manipulálhatnád az időt, ha igazi boszorkány lennél. A gondolat általi időmanipulációval bármit megtehetnél, igazi időmesterré válhatnál.

Bak – Geokinézis: A frászt hozhatnád az ellenségeidre egy kisebb földrengéssel. Pillanatok alatt képes lehetnél sárkunyhók építésére, megművelhetnéd a kertedet, vagy bármit megteremthetnél, amit csak akarsz.

Vízöntő – Aeorikinézis: Ha egy olyan világban élhetnénk, ahol léteznének boszorkányok, akkor uralkodhatnál a szelek felett. Képzeld csak el, hogy városban perzselődsz nyáron, amikor jól esne egy kis hűsítő szellő, amit te megteremthetsz!

Halak – Jövőbelátás: Sajnos a jövőbelátás mára elvesztette a hitelességét, mert rengeteg csaló szed ki kemény pénzeket a hiszékeny emberekből, de egy vérbeli boszorkány komolyan veszi ezt a képességet. Megvan az esélyed arra, hogy most is rendelkezel a jövőbelátás képességével, szellemekkel kommunikálsz, belelátsz mások életébe, és az eseményekbe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló