Őrült esküvői incidensek



Kilenc kínos történet, ami bizonyítja, hogy a házasságkötést sem kerülik el a kínos helyzetek.Hiába a gondos előkészítés, mert semmi sem garantálhatja, hogy nem történik egy kisebb-nagyobb baki az esküvőn. Jobb esetben csak egy kis semmiségről van szó, de rosszabb helyzetben igazán őrült helyzetek tehetik emlékezetessé a nagy napot.

1. „Több napos, vidéki esküvőre mentem, mert az akkori párom legjobb barátja nősült. A pasim közvetlenül az esküvő előtt szakított velem. A menyasszony megkért, hogy maradjak, mert jobban kedvelt, mint a pasimat. Végignyomtam a hétvégét. A fogyasztás nagy részét mindenki magának fizette, ezért annyit ettem és ittam az exem költségére, amennyit bírtam.”

2. „Az a pap adott össze minket, akit mindketten nagyon régóta ismertünk és tiszteltünk. A lakhelyünktől távol esküdtünk, ezért vállaltuk az utazás és a szállás költségeit, hogy ő adjon össze minket. A hotel által kiszámlázott tételek között ott volt a pornócsatorna, amit a szobájában nézett...”

3.Az anyósom 40 percet késett az esküvőnkről. Akkor érkezett meg, amikor házastársakká nyilvánítottak minket. Ő fuvarozta a kisbuszával a virágokat és a férjem családjának a felét, akik szintén a ceremónia végére érkeztek meg.

Ezt követően az anyósom mindenki figyelmét magára vonta azzal, hogy hisztérikus sírásba tört ki, mert lekéste a fia esküvőjét. Azt már meg sem említem, hogy hófehér ruhában volt, mert az olyan elegáns...”

4. „A tanú barátnőjeként mentem el az esküvőre, ahol ott volt az exe, akivel újra összejött az esemény alatt. Én az először szembejövő pasival jöttem össze a lagzin. Ő lett a férjem, és van egy csodálatos lányunk.”

5. „Elmentem, hogy lecseréljem az esküvői ruhámat a menyecske ruhára. Mire visszaértem a húgomon kívül mindenki eltűnt. Kiderült, hogy a násznép azt hitte, hogy megszöktettek, és keresni kezdtek. Én őket kerestem. Két órával később egyszerre értünk vissza a lagzi helyszínére. Én idegesen, a násznép részegen.”

6.A menyasszony tanúja voltam az esküvőn. A leendő sógornője látványosan hisztizett, mert nem jutott neki szerep. Végül a vőlegény rábízta egy ima felolvasását, de az sem ment neki. Az ima felénél annyira sírt, hogy a menyasszony bátyja olvasta fel végül. Nagyon kínos volt.”

7. „A húgom, aki az esküvői tanúm volt, aznap reggel véletlenül elgázolta a szomszéd kutyáját. Az esküvő első pillanatától ivott idegességében, és egy idő után azt hitte, hogy gyilkosságért fogják lecsukni. Én csak másnap tudtam meg a dolgot, mert nem akartak idegesíteni.”

8. „Az esküvő helyszínén volt egy medence. A buli annyira elfajult, hogy az egyik részeg koszorúslány a vízbe esett. A friss feleség a menyasszonyi ruhába utána ugrott. Később azt mondta, hogy csak ki akarta menteni a barátnőjét, de a „kirááály, medencés parti!” felkiáltása mindent elárult. Ezt követően egy szál törölközőben táncolta végig az estét.”

9.Az anyukámnak kellett vigyáznia az esküvői ruhámra a nagy napig, de benne felejtette a kocsija csomagtartójában, ahol kiborult egy zsáknyi útszóró só, ami átmarta az esküvői ruha huzatát, és kicsi, apró lyukakat alakított ki rajta. Mindez az esküvő napján derült ki. A poén az, hogy mindenki azt hitte, hogy különleges stílusú ruhám van.”

(Forrás: life.hu)

Ajánló

Ajánló