Szerelmi előrejelzés a nyárra



Párt találsz? Szakítasz? Elmélyül a kapcsolatod? Most megtudhatod!

Nem kell ártatlan virágok szirmait tépkedned, hogy kiderítsd, vajon jól alakul-e a szerelmi életed 2017 nyarán, mert ugyanezt megtudhatod abból, ha a lenti képről választasz egy százszorszépet, majd elolvasod a jóslatot.1. Meglepetések, próbatételek nyara vár rád és a kedvesedre. Minden döntésed hatással lesz a jövőre. Ha sikerül megszilárdítani a kapcsolatot, akkor lagzira, a régi házassági fogadalom megújítására is sor kerülhet. Amikor nehezebb pillanatokat éltek át, akkor meríts erőt az első boldog emlékeitekből!

2. Ne állj ellen a vágynak, ha csábítani szeretnél, de alaposan nézd meg azt, akit kiszemeltél, mert nem lesz senki, aki ne szeretne rajongásig beléd! Most leteheted egy olyan kapcsolat alapjait, amelyek a téli estéket is romantikussá tehetik, de akár örökre magadhoz láncolhatsz valakit. Ha már nem keresed a másik feled, akkor ideje kicsit felrázni a kapcsolatot!

3. Annyira görcsösen keresed álmaid párját, hogy közben észre sem veszed, hogy elrohan melletted az élet. Nézz végre körül, hogy lásd, az emberek jönnek-mennek körülötted, mert ők képesek megtalálni a családjukban, a baráti körükben a társaságot! Fogd vissza magad a szerelemben, frissítsd fel a kapcsolatod azokkal, akik szeretnek és aggódnak érted!

4. Érzelmi hullámvasútra váltottál jegyet a nyáron. Jól tennéd, ha elmerengnél azon, hogy vajon megéri-e ez a párodért? Ha úgy döntesz, hogy nem dobod ki, kapd elő a visszatérő problémákat, és végleg húzd meg a határokat! Ha párod nem lesz partner a kapcsolati témák rendezésében, akkor menj a barátaiddal nyaralni, ő pedig rágja magát egyedül.

5. A nyár szóljon a szerelemről és az erotikáról. Alakíts ki a lakásodban egy kis helyet a légyottra, mert jól fog jönni néhány szép emlék, amikor hajnalban ver fel a gyereksírás.

6. Nyáron érzékenyebb és befogadóbb leszel a szerelem terén. A tartós párkapcsolat lehet szép, ám ennek is megvan az árnyoldala, amiben ott van a kompromisszum, a kemény munka és az empátia. Ha úgy érzed, hogy megtaláltad azt az embert, akivel az érem mind a két oldalát elfogadod, akkor vágj bele!

 

7. Függetlenül attól, hogy van-e párod, vagy nincs, a nyár bővelkedni fog újdonságokban, meglepetésekben és változásokban. Légy spontán, felszabadult, mert akkor pozitív visszajelzést fogsz kapni. Nincs kizárva, hogy erre nem neked van szükséged, hanem annak, aki csak távolról csodál.

8. A rutin, a megszokás tehette unalmassá a kapcsolatodat, vagy ez az, amiért még nincs párod. Nyáron teljes átalakuláson kell átesned, hogy legyőzhesd a korlátaidat, új életet kezdhess. Ha van párod, akkor neki is ki kell vennie a részét a „munkából”. Ha erre nem hajlandó, akkor szakíts, hogy találhass valakit, aki a tenyerén fog hordozni. A nyár a szerelem újraélesztéséről, a romantikáról is szólhat, ha az aktuális párod igazi partneré válik.

9. Mindegy, hogy milyen a kapcsolatod, mert az a lényeg, hogy szeress és szeressenek, ez pedig sugárzik belőled. A nyár ennek a jegyében fog telni. Készülj fel, hogy annyi udvarlód lesz, hogy nem lesz egyszerű kiválasztanod azt az egy személyt, akivel igazán boldog lehetsz. Az lenne a legjobb, ha találnál egy őszinte bizalmas, aki jó tanácsokkal gazdagíthat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló