Nyári Szimbólumhoroszkóp



Milyen változásokon eshetsz át ebben a három hónapban?Kos – Méhecske: Olyan szorgos leszel, mint a méhek. Ha nem a munkáddal vagy az üzleteddel foglalkozol, akkor kertészkedsz vagy a személyiségedet fejleszted. Nyáron gyűjtsd be az összes könyvet, amit el akarsz olvasni, és kezdj nekik, vagy iratkozz be egy tanfolyamra! A pihenésről ne feledkezz meg!

Bika – Naplemente: Nyáron annak a lehetőségét is keresed, hogy több időt lehess egyedül, amit az önkifejezésre áldozhatsz. A nyári estéken szeretnél meghitt órákat tölteni a szeretteiddel. Nyáron szívesen utazgatsz, hogy csodás tájak között sétálva engedhesd szabadon a fantáziádat.

Ikrek – Napraforgó: Nyáron próbálsz minél több időt a szabadban tölteni, lehetőleg jó társaságban, mert ilyenkor a jó beszélgetések, buli, romantikázást jár a fejedben, ráadásul most úgy fogod érezni, hogy neked kell rávenni másokat arra, hogy éljenek.

Rák – Nyári zápor: Nyáron álomvilágba, nagy örömbe merülsz el, de könnyen áteshetsz a ló másik oldalára, akkor pedig jön a nyári zápor, és valami meggondolatlan, hirtelen lépésre vetemedsz, aminek lehet jó és rossz vége.

Oroszlán – Nap: Nyáron arra törekszel, hogy minél aktívabban kiélhesd a vágyaidat, álmaidat, összességében önmagadat. Át kell értékelned a párkapcsolatodat, a rokonságodat, barátságaidat, munkahelyi kapcsolataidat. Most sokkal nyitottabb, szeretetteljesebben, megértőbben viszonyulhatsz a környezetedhez.

Szűz – Gabona: Nyáron elkezdesz kinyílni, új célokat keresel, új feladatokba vágsz bele. Az energiaszinted megnő, tehát a sikereket könnyebben érheted el. Emellett testben és lélekben is átváltozol.

Mérleg – Homok: Nyáron a régi élményeid megújult formáját keresed, de emellett marad időd a lelki békéd és szép emlékek kutatására is. Most többet fogsz nosztalgiázni és kiegyensúlyozottabb leszel, mint az év bármelyik másik időszakában.

Skorpió – Eper: Meg akarsz szabadulni a régi szokásaidtól, cuccaidtól, hogy újakkal töltsd meg a felszabadult helyet. Legszívesebben teljesen lerombolnád magad, hogy egy teljesen új személyiséget építs fel, ami jobb és erősebb. Emellett a szerelmi életed is aktívabb lesz.

Nyilas – Dinnye: Nyáron tudsz igazán kibontakozni, felfrissülni, megújulni, most pedig ugyanúgy tele leszel élettel, mint a dinnye. Ezt az energiát ne pazarold el! Vágj bele az új vágyaid, céljaid elérésébe, hozd meg a hosszú távú döntéseidet, és változtass ott, ahol szeretnél. Emellett megjön a kedved a szerelemhez, testiséghez, romantikához.

Bak – Sátor: Téli születésűként jellemző rád, hogy nyáron inkább behúzódsz a hűvös sátradba, mert ott biztonságra lelsz, főleg a turistatömeg elől. Nem vagy divatember, ezért nem követed a tipikus nyári szokásokat. Igaz, szeretsz kirándulni, vándorolni, ezt pedig nyáron is megteszed, akár egyedül is.

Vízöntő – Hajó: A felfogásod szerint a nyár csak egy újabb évszak, hogy változtass magadon és az életeden, hiszen állandó célod, hogy tökéletesre fejleszd magad. A lelki utazásaid során rájöhetsz arra, hogy társaságra és szerelemre vágysz.

Halak – Tenger: Ha művészi beállítottság is jellemző rád, akkor most nyáron különösen termékeny alkotóvá válhatsz. Komoly belső változásokra számíthatsz, ami együtt jár azzal, hogy rengeteg felfedezésben lesz részed. Új célokat, életbe vágó döntéseket hozhatsz meg ebben a három hónapban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló