A kedvenc csészéd is a személyiségedet tükrözi



Válaszd ki az alábbi felsorolásból azt a csészét, amelyikből a kávédat iszod, hogy megtudhasd, hogy mit árul el rólad a személyes tárgyad!Rusztikus porcelán

Szabályos csíkos

Horoszkópos

Színes mintás

Fekete-fehér

Egyszínű, sima

Üveg csésze

Virágos

Állatfigurás

Rusztikus porcelán: Kifinomult, konzervatív, hagyományokat tisztelő és őrző személyként fontosnak tartod, hogy ne kopjanak ki a világból a nemzeti, vallási és családi értékek. A környezetedben élők vaskalaposnak láthatnak, de az erős egyéniséged nagyban meghatározza, hogy ki és mit gondol rólad.

Soha nem fogsz csak azért változtatni a gondolkodásmódodon, életviteleden, mert a külső hatások ezt diktálják. A magánéletedben zárkózott, mély érzésű, hűséges ember vagy.

Szabályos csíkos: Szereted, ha rend vesz körül, mert a káosz idegessége tesz azzal, hogy nem látod át. Azt kedveled, ha olyan rendszerben élhetsz, amelyben megvan mindenkinek a saját feladata, ezért nincs konfliktus. Utálod megszegni a szabályokat.

Akkor érzed jól magad, ha tarthatod magad valamihez, világosan ki vannak jelölve a határok, az utak. A kísérletezés, ismeretlen felfedezése nem a te asztalod. Az emberek mindig tudják, hogy számíthatnak rád.

Horoszkópos: Bájos személyiség vagy, aki érdeklődik a titokzatos, misztikus, ezoterikus dolgok iránt. Mindig figyelsz a jelekre, amiket képes vagy megfejteni. Az akaratod erős, de érzékenység is lakózik benned. Nem szenvedsz hiányt öntudatban, önbizalomban.

Ha eldöntesz valamit, akkor minden esetben véghez viszed az akaratodat. Ez a kitartás mindig meghozza az eredményt, még akkor is, ha arra kicsit várnod kell. A felelősségérzeted hatalmas. Amikor valamit megígérsz, akkor azt mindenképpen teljesíted.

Színes mintás: Lendületes és sokszínű emberként vágysz a modern életre és szereted a nagyvárosi nyüzsgést. Tele vagy élettel és életre való vagy. Minél színesebb a csészéd, annál többet mosolyogsz, amivel elbűvölőd az embereket. A felfogásod modern és optimista. Hiszel magadba és a céljaidban, mindenben megtalálod a jót.

Fekete-fehér: Veled nem lehet szórakozni, mert erős személyiségednek hála, mindig tudod, hogy mit akarsz, ezért akadályt nem ismerve haladsz a célod felé. Ebből következik, hogy hajlamos vagy túlságosan komolyan venni magadat.

Egyszínű, sima: Nem szeretsz kitűnni a tömegből. Fegyelmezett, tisztelettudó, kicsit zárkózott személy vagy. Nem szoktál feleslegesen beszélni, mert tudod, hogy mikor és mit lehet, kell mondanod. Akkor érzed a legjobban magad, ha egyedül lehetsz.

Üveg csésze: Finom és letisztult vagy. Nem szokásod a titkolózás és nincs mit rejtegetned. A baj csak az, hogy mások titkaival sem vagy diszkrét, mert nem érted, hogy miért jó elhallgatni egymás elől egyes dolgokat. Abban hiszel, hogy minél előbb tisztázódjanak a dolgok, éppen ezért, ha valakivel problémád van, akkor azt próbálod a lehető leggyorsabban tisztázni.

Virágos: Romantikus, jószívű és nyílt ember vagy, aki minden apróságban megtalálja azt, aminek örülhet. Mindig és mindenben a jót keresed, amit sikeresen megtalálsz. Szükséged van a harmóniára. Tömve vagy művészi hajlamokkal.

Állatfigurás: Bohém és vicces ember vagy, aki nem szokott nagy feneket kerekíteni a különféle ügyeknek. Lazán veszed az életet, arra mész, amerre a szél fúj, ami miatt komolytalannak tűnhetsz mások előtt, ám te ezzel nem foglalkozol, mert neked így jó.

Jólelkűséged és a szorgalmad meghozza a szerencsédet, és gyorsan megkedvelteted magad az emberekkel. Egy idő után a hobbid lesz a munkád. Mindig örömtelien éled az életed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló