A nyakad bánja, ha megcsalod a banánhölgyet



Nem tanácsos megidézni a thai legenda csodás szellemét.Thaiföld azoknak a helyeknek az egyike, ahol a helyiek rengeteg történetet mesélhetnek a szellemekről, lelkekről, démonokról. Ha turistaként te is találkozol ezekkel a legendákkal, akkor valószínűleg egyik-másik történet a frászt hozza rád, de az sem kizárt, hogy valamelyik szertartáshoz megjön a kedved.

A banánhölgyről szóló történet esetén, ha unod a Tindert, esetleg vérbeli kalandra vágysz, akkor megfordulhat a fejedben, hogy megidézed a szellemet, ám mi ezt nem tanácsoljuk, mert könnyen tragédia lehet a kísérletezés vége.

A thai legenda egy elátkozott banánfa hölgyéről szól. A szellem egy gyönyörű, fiatal női lélek, akinek a neve Nang Tanee. A legenda szerint a lány azért nem nyugodhat békében, mert elátkozták az előző élete karmáját, aminek eredményeként egy banánfában rekedt, hogy így fizessen a bűneiért, ki tudja, hogy mióta.

A thai leírás szerint Nang Tanee arról ismerhető fel, hogy hosszú, egyenes, bársonyos a haja, az ajka gyönyörű, a testéből banánillat árad banánillatú, a ruhája pedig zöld levelekből készült. Tudva, hogy milyen szép nőről van szó, nem meglepő, hogy sokszor sikerült elcsábítani a férfiakat egy-egy éjszakára.

Ha ezek után úgy érzed, hogy a thai utazásod során megidéznéd a szellemet, akkor az első dolgod az, hogy találj egy virágzó banánfát, amin a termés középről lóg le. Ez lesz az a fa, amit Nang Tanee megszáll. Fontos megjegyezni, hogy a szellem teste olyan nagy lesz, mint a fa.

Második lépésként vegyél néhány szép ékszert, amit akassz fel a banánra úgy, mintha felöltöztetnéd. Az is nagyon fontos, hogy a fa tetejéhez közel hántsd le a kérget és véss bele egy női alakot.

Most már csak várnod kell, hogy a következő éjjelen meglátogasson a banánhölgy. Amíg erre vársz, addig gondolkodj a szövegen, amivel el akarod csábítani, illetve ne felejtsd el, hogy kötelező őszintének és hűségesnek lenned!

Ha mindent jól csináltál, akkor a legenda szerint az álmodban fog megjelenni Nang Tanee, aki ezzel jelzi, hogy elnyerted a szívét. Amennyiben ez megtörtént, akkor jön a legenda félelmetes része, ami máris elveszi a kedved az egésztől, ugyanis ha a szellem megjelent, akkor onnantól kezdve Nang Tanee a férjének tekint, a házasság pedig nem mindig zökkenőmentes.

Ha ne adj isten találkozol egy élő lélekkel, akivel randizni kezdenél, mert úgy gondolod, hogy mégsem egészséges egy szellemmel járni, akkor Nang Tanee meg fog átkozni. Ez a lány nem tűri és nem bocsátja meg a hűtlenséget. Szemrebbenés nélkül eltöri a nyakadat, ha meglát egy másik nővel.

Igaz, állítólag előfordul, hogy Nang Tanee megbocsát, de csak akkor, ha mindig ő lesz első számú feleség, ám mi inkább azt tanácsoljuk, hogy szórakozásból se próbáld ki a szertartást. A legjobb, ha az élő nőket próbálod meghódítani, a banánfákat pedig hagyd békén, már csak azért is, mert nem valószínű, hogy a nagyon is élő thai emberek örülnénk, ha rajtakapnak, hogy a fájukba női alakokat karcolsz a zsebkéseddel.

(Forrás: bizzarium.com)

Ajánló

Ajánló