Melyik a legokosabb és a legintelligensebb csillagjegy?



Más értelembeli tulajdonságok jellemzőek a különböző csillagjegyek szülötteire.Az, hogy ki és mennyire okos, intelligens sok mindentől függ, így például attól, hogy mennyire tanult, milyen széles a látóköre, ezért nem lehet teljes bizonyossággal azt mondani, hogy amennyiben ez vagy az a csillagjegyed, akkor biztos, hogy zseni vagy.

Az emberek intelligenciájának szintjét nem is a horoszkóp alapján mérik, hanem azzal a rengeteg IQ-teszttel, amit erre a célra állítottak össze, ráadásul a tudás szintjét tovább növeli az érzelmi és fizikai világ érzékelésének a képessége.

Ennek ellenére azt megtudhatjuk, hogy a horoszkóp szerint melyik elemű csillagjegy milyen intelligenciával rendelkezik, végül pedig az is kiderül, hogy a tizenkét jegy közül melyik kettő a legokosabb és legintelligensebb.

A földjegyek a legjobb problémamegoldók: Ehhez az elemhez tartózik a Bika, a Szűz és a Bak, akik mind pragmatikusak, gyakorlatiasak, átlátják a részleteket és két lábbal állnak a földön. Ezeknek a csillagjegyeknek a problémamegoldó képessége az összes többinél erősebb és hatékonyabb.

A vizes csillagjegyek a lelkedbe látnak: A Rák, a Skorpió és a Halak szülöttei tartóznak a vizes csillagjegyekhez. Ők mid rendkívül érzékenyek, könnyen és gyorsan átérzik a többi ember gondját és baját, ráadásul okos meglátásokkal segítik elő a problémák megoldását. Ez a három csillagjegy megérti mások motivációját, érzéseit és érzelmeit.

A levegős csillagjegyek a legjobb elemzők: Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő csillagjegyek szülöttei könnyedek, gyorsan gondolkodnak, nagyon jól számolnak, kiválóan elemeznek és igazán okosak. Ez a három csillagjegy az ötletelésben is remekel, míg a kivitelezést meghagyják a többieknek.

A tüzes jegyek intelligenciája ösztönös: A Kos, az Oroszlán és a Nyilas rendkívül bátor csillagjegyek, akik mindig keresik a kockázatot, kutatják a lehetőségeket. A munkájukhoz elengedhetetlen az intelligencia, hiszen annak hiányában nem érnének el megfelelő eredményt.

Sok Kos, Oroszlán és Nyilas tölt be vezető pozíciót. Ha nem lenne meg a megfelelő tudásuk és képzettségük, akkor aligha állnák meg a helyüket a magas beosztással járó feladatokban.

Mindezek után az asztrológia szerint a Vízöntő és a Skorpió a legokosabb és legintelligensebb csillagjegyek. A Vízöntő talán senkit sem lepett meg, hiszen a sokszínű levegős csillagjegyről köztudott, hogy rendkívüli intelligenciával rendelkezik. A Skorpióról viszont elsősorban azt tudjuk, hogy milyen szenvedélyes, másokat manipulálni képes, a bosszú elől sem elzárkózó csillagjegy, pedig emellett rendkívül érzékeny, emocionális és gyorsan reagál mindenre.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló