Milyen fajta kutya illik hozzád a csillagjegyed szerint?



A horoszkópod megtippeli, hogy milyen kutyus lehetne a tökéletes társad.Hűség, barátság, feltétel nélküli szeretet, csak néhány pozitív tulajdonság, amivel minden kutya rendelkezik, ám a temperamentum már fajonként eltérő lehet, hiszen míg az egyik szívesen lustálkodik, addig a másik folyton játszani akar.

Kos: A spániel nagyszerű választás lenne, mert ez a fajta kutya ugyanolyan aktív és szeretetre méltó, mint te. A spániel rajong a társaságért, a sétáért, nagyon ragaszkodó. Biztos, hogy imádnátok egymást.

Bika: Egy nyugodt és erős bulldog illik hozzád a csillagjegyed szerint, ami azt is elárulja, hogy született kutyabarát vagy, tehát biztos, hogy tartasz egy állatot, ha megteheted. A bulldog azért passzol hozzád, mert ugyanolyan hűséges és fegyelmezett, mint te magad. Ez a fajta eb nem ugrál és szívesen lustálkodik a gazdájával, ha ehhez van kedvetek.

Ikrek: Intelligens, okos és nagyon vidám ember vagy, ezért egy ugyanilyen tulajdonságokkal megáldott kutya illik hozzád. A csillagjeged szerint nagyszerű barátra lelnél a kitartó és megértő Jack Russel terrier személyében.

Rák: Szeretetre méltó és érzékeny kutyát kell választanod a csillagjegyed alapján, mert aszerint ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkezel. A se nem nagy, se nem kicsi tacskó nagyszerű társad lehetne, mert gyorsan és jól megértenétek egymást.

Oroszlán: Természetesen hozzád egy olyan kutyus illik, akinek már a megjelenése is tekintélyt parancsoló, tehát képtelenség nem észrevenni, és amelyiket azonnal meg akarja simogatni az ember, mert annyira szép és aranyos. Egy dalmatára mindez igaz.

Szűz: A csillagjegyed alapján intelligens és vonzó személyiséggel megáldott ember vagy, emiatt kiváló társad lehet egy okos, megbízható, alkalmazkodó és csodaszép kutya. A walesi fajta, a corgi kiváló választás lenne, mert rajonganátok egymásért.

Mérleg: Hozzád az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb kutya, a labrador illik, ugyanis ő ugyanolyan gyerek- és társaságkedvelő, mint te. A labrador ugyanakkor játékos, vidám, imádja a természetet és a mozgást. Biztos, hogy jó barátok lennétek, de ne legyél mérges, ha esetleg szétszedi a házat!

Skorpió: Hozzád a nemcsak szép, hanem kiváló házőrzőként is ismert akita illik. Ez a nemes lélekkel megáldott eb ugyanolyan szenvedélyes és megbízható társ, amilyen te magad vagy a csillagjegyed alapján.

Nyilas: Természetesen hozzád a rendkívül hűséges, alkalmazkodó és okos németjuhász illik a legjobban. Ez a fajta kutya mindenhova követni fog, és azt sem bánja, ha autóval mentek valahova. Mivel imádsz utazni, ezért egy németjuhásszal együtt kereshetnétek a kalandokat.

Bak: A csillagjegyed alapján a bernáthegyi az a fajta kutya, amelyiket biztos, hogy nagyon szereted, hiszen ugyanolyan erős, szívós, megbízható, mint te. Igaz, hogy a bernáthegyi sokat eszik, ám ez legyen a legnagyobb probléma vele.

Vízöntő: Te mindig keresed a különlegest és az egyedit az életben, hát miért lenne egy másképpen akkor, ha kutyát szeretnél? A csillagjegyed szerint a kistestű, de szeretettel teli portugál vízi dog pompás társad lehet. Tőle számíthatsz arra, hogy csendesen elücsörög a lábad mellett, ha arra van szükséged, de amikor mozogni akarsz, akkor vidáman fog követni.

Halak: A csillagjegyed alapján hatalmas a szíved, emiatt bárkinek segítesz, aki ezt kéri tőled, vagy akin látod, hogy támogatásra szorul, ezért hozzád a megunhatatlan, nagy maci, hűséges Golden Retriever illik.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló