Válassz egy tengerpartot, hogy jobban megismerhesd magad!Hol töltetnél el néhány napot az alábbi képen szereplő tengerpartok közül?A Kalifornia Egyetem híres kutatócsoportja abból indult ki, hogy az emberi személyiségtípusokról sokat elmond az, hogy melyik tengerparton éreznék a legjobban magukat, ezért összeállították az alábbi személyiségtesztet, amit most te is kipróbálhatsz.

Válaszd ki a fenti képről azt a partot, ahol úgy érzed, hogy el tudnál tölteni néhány kellemes napot, majd olvasd el az elemzést!

1. Kulturált és kifinomult személyiség: abban az esetben, ha az első tengerpart az, ahol a legjobban éreznéd magad, akkor Kalifornia Egyetem tanulmánya szerint ambiciózus, jól szervezett, a „kevesebb néha több” elv szerint élő személy vagy.

Általában a döntéseid egyszerűek, mégis azok nagy hatást gyakorolnak az életedre és a környezetedben élőkre. Nem szokásod túlbonyolítani az dolgokat, ugyanis hiszed, hogy a siker kulcsa az egyszerűségben található.

2. Bölcs és nagyszerű személyiség: Amennyiben úgy érzed, hogy a második tengerparton töltenél el néhány emlékezetes napot, akkor a kaliforniai kutatócsoport szerint te minden döntésedet alaposan megfontolod, és csak akkor jutsz végső elhatározásra, ha maximális nyugalom ölel körbe. Abban az esetben, ha valamit a fejedben eldöntöttél, akkor arról senki és semmi sem beszélhet le.

A választásod arra is utal, hogy könnyen bizalmat szavazhatsz másoknak, de mégis a legszívesebben a saját fejed után mész.

3. Gyengéd és szerető személyiség: Abban az esetben, ha a harmadik tengerparton éreznéd magad a legjobban, akkor a nyugalmat és a harmóniát érzed a legnagyobb értéknek a világon, legalábbis a kutatócsoport szerint.

Ezt az állapotot mindenáron el akarok érni és meg akarod védeni. A döntéseid esetében mindig előbb figyelembe veszed, hogy mások mit éreznek, emiatt hajlamos vagy a saját érzéseidet elnyomni. Tele vagy szeretettel és nyitott szívvel fordulsz mindenki elé.

4. Individualista és kreatív személyiség: Ha úgy döntöttél, hogy a negyedik tengerparton tökéletesen kikapcsolódhatnál, akkor a Kaliforniai Egyetem kutatócsoportjának véleménye az rólad, hogy minden veled történő helyzetet felmérsz és megélsz, majd próbálod mélyebben megismerni a dolgokat. Ennek a folyamatnak a végeredménye mindig attól függ, hogy mit csinálsz, milyen hangulatban vagy. Általában a döntéseidet is ez határozza meg.

5. Karizmatikus és módszeres személyiség: Ha meggyőződésed, hogy az ötödik tengerparton éreznéd magad a legjobban, akkor a kaliforniai kutatócsoport tanulmánya szerint nagyon jól bánsz a szavakkal, azt pedig világosan látod, hogy melyik út vezet a céljaidhoz.

Az emberek azt mondhatják rólad, hogy manipulatív vagy, ám valójában arról van szó, hogy egy lépéssel előttük jársz. Ha döntéshelyzetbe kerülsz, akkor határozott vagy. Téged senki sem téríthet el attól az iránytól, amelybe elindultál.

6. Optimista és naiv személyiség: Gyakran kihasználják a naivitásodat, ha úgy érzed, hogy hatodik tengerparton emlékezetes napokat tölthetnél el. A Kalifornia Egyetem kutatócsoport szerint, annak ellenére is pozitívan látod a világot, hogy sokat visszaélnek a jó szíveddel.

Sok baráttal veszed körül magadat, de ezek a személyek olykor rossz irányba terelnek, mert könnyen befolyásolható vagy. Ugyanez az oka, hogy mások manipulációja alapján hozol döntéseket, amiket később alaposan megbánsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló