A csillagjegyek legrosszabb napja



Mi kell ahhoz, hogy valaki borzalmasnak érezze a nap 24 óráját?Az emberek különböznek, de abban mind azonosak vagyunk, hogy nincs mindig jó napunk. Előfordul, hogy már reggel úgy kelünk fel, hogy érezzük, rossz órák várnak ránk, de az sem ritka, hogy napközben történik valami, ami tökreteszi az addigi jó hangulatunkat.

Az változó, hogy kinek és mitől lesz rossz napja, ezért a horoszkóp most azt árulja el, hogy a csillagjegyek mikor érzik magukat igazán szerencsétlennek.

Kos: Ha csalódnia kell, a céljai nem úgy alakulnak, ahogy elképzelte és olyan érzése van, hogy körülötte minden összedől, akkor a Kosnak igazán rossz napja van.

Bika: Akkor van kifejezetten rossz napja, ha szorong és bizonytalan, valami szíven üti, kicsúszik a lába alól a talaj, és mindenben kételkedni kezd, ami eddig szilárd meggyőződése volt.

Ikrek: Ha teljesen elveszettnek érzi magát, akkor nem is lehetne rosszabb napja. Ez a csillagjegy rosszul tűri a stresszt és a nyomást, emiatt ilyenkor hajlamos túlagyalni a problémákat.

Rák: Akkor van rossz napja, amikor elhagyatottnak, magányosnak érzi magát még akkor is, ha egyébként emberek veszik körül. Az ilyen napokon a Rák könnyen félreért másokat, ingerült, dühös, csalódott, belülről emészti magát.

Oroszlán: Amikor bizonytalan, akkor úgy érzi, gondolja, hogy valamit rosszul csinált, ez pedig még az Oroszlán híres magabiztosságát és határozottságát is megrengeti. Ezeken a napokon az Oroszlán megkérdőjelezi a saját képességeit.

Szűz: Akkor van a legrosszabb napja, amikor nem bírja a nyomást, mert még a Szüzet is kikészíti, ha látja az előtte tornyosuló feladatokat és érzi, hogy nem fog végezni a kijelölt határidőre. Ahelyett, hogy ilyenkor nekiáll kapkodni, jobban jár, ha pihen, relaxál.

Mérleg: Akkor éli meg a legrosszabbnak a napját, ha összetörik a szívét, mert ilyenkor vigasztalhatatlan, szomorú és sötéten látja a jövőt, ami szerinte kilátástalan. A Mérleg számára nagyon fontos a párkapcsolat, ezért nem bírja az egyedüllétet.

Skorpió: Ha elönti a szomorúság a munkája, a párja, vagy bármi más miatt, akkor a Skorpiónak igazán rossz napja van. Mivel érzelmes csillagjegy, emiatt nagyon tud szenvedni, ám a Skorpió az, aki a leggyorsabban képes talpra állni.

Nyilas: Amikor úgy érzi, hogy mindenki őt hibáztatja, akkor igazán pocsék napja van. Ilyenkor képtelen lerázni magáról azt az érzést, hogy mások mutogatnak rá, őt okolják a problémájukért. Ez a csillagjegy túl kemény bánik önmagával, pedig nem kizárt, hogy a környezete igazságtalanul bírálja.

Bak: Akkor van igazán szerencsétlen napja, ha kimerült, mert úgy érzi, ennél rosszabb már nem történhet vele. Ha szánna időt a pihenésre, akkor könnyen tehetne ez ellen, ám ennek a csillagjegynek soha sincs ideje.

Vízöntő: Attól retteg a legjobban, hogy mások értéktelennek tartják. A Vízöntőt nehéz megérteni, mert ő mindig különc, nem járja a megszokott utat, ezért igazán rossz napja van akkor, ha azt látja, hogy mások valamiben jobbak nála. A Vízöntő folyton versenyezni akar, mert bizonyítania kell, hogy kiérdemelte az első helyet.

Halak: Ha megélhetési gondjai vannak, akkor élete legrosszabb napját éli meg ez a csillagjegy, aki ilyenkor úgy érzi, hogy mindent elvesztett, ami fontos volt a számára. Ebben az állapotban borúsan látja saját magát, a lehetőségeit és a jövőjét.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló