Melyik szellemi állat ad útmutatást neked?



Válassz egy lapot a lenti 15 közül, hogy megtudd, hogy az utadat keresztező élőlény mit üzen az indiánok szerint.1. Gyík: Nagyobb figyelmet kell fordítanod az álmaidra és a céljaidra. Ne felejtsd el, hogy megvan a hatalmad, de több időt kell szánnod a vágyaidra!

2. Imádkozó sáska: Eljött az ideje annak, hogy békét és csendet teremts az életedbe, de emellett ne felejtsd el kiélvezni az élet apró örömeit!

3. Pillangó: Az átalakulás erejéről üzennek neked a Pillangók, akik külön felhívják a figyelmed arra, hogy nem a külsődnek kell megváltoznia, hanem belsődnek. Engedd el azokat az érzéseket, amelyek csak visszahúznak.

4. Kígyó: Figyelj a benned tomboló energiára és szenvedélyre, amit hamarosan növelned kell. Hamarosan egyfajta gyógyulási, megújulási szakaszba lépsz.

5. Sólyom: Muszáj közelebbről megvizsgálnod az életedet, még mielőtt folytatnál valamit. Hamarosan megjelenik az életedben egy tanító, esetleg egy komoly leckét kell majd megtanulnod. Felkészültél?

6. Farkas: Ideje, hogy jobban odafigyelj azokra a személyekre, akik körülötted vannak. Emellett arról is lehet szó, hogy a Farkas szeretné, ha megtanulnád elfogadni mások segítségét.

7. Kardinális pinty: Arra a férfira utal a Kardinális pinty, aki a családod tagja, és akit nagyon szeretsz, védesz. Az utadba kerülő szellemi állat arra kér, hogy maradj erős, magabiztos az utadon!

8. Szitakötő: A szellemi állat emlékeztet, hogy soha nem vagy egyedül, mert az őrangyalod mindig melletted áll és védelmez. A Szitakötő biztosít, hogy helyes ösvényen jársz, a lelked pedig új irányba fejlődik.

9. Holló, varjú: Kész vagy elengedni valamit, hogy elkezdődhessen az újjászületés ciklusa. A Holló és a Varjú erre az újjászületésre szeretné felhívni a figyelmed.

10. Sas: A sas a spirituális védelem és egy magasabb tudatosság jele. Hamarosan át fogsz lépni egy újabb tudatosság szintre, de lehet, hogy ez már bekövetkezett.

11. Róka: Az életedet és a dolgokat más szemszögből is meg lehet vizsgálni, tehát változtatnod kell a gondolkodásodon. A Róka emlékeztet, hogy mindig örülj az apró dolgoknak. Ha tudsz nevetni egy-két aprócska problémán, akkor a nagyobb gondokat is könnyebb lesz megoldanod.

12. Kék szajkó: Légy kreatívabb a jövőben, és ne engedd el az ilyen jellegű terveidet! Az utadat keresztező Kék szajkó arra is utal, hogy a szeretteidnek, közeli hozzátartozóidnak szükségük van arra, hogy jobban odafigyelj a család egységére.

13. Bagoly: A szellemi állat szeretné, ha több figyelmet fordítanál az érzésekre, amiket meg kell élned. Emellett muszáj javítanod a hitelességeden és az igazságodon!

14. Pók: Fel kell fedezned a kreativitásodat, valamint a felszínre kell hoznod a jobbnál jobb ötleteidet. A Pók a szellemvilághoz való kapcsolódást is szimbolizálja. Lehet, hogy hamarosan egy szellemtől kapsz jeleket.

15. Katicabogár: Jól fognak alakulni dolgaid. A Katicabogár felhívja a figyelmed arra, hogy hálát kell adnod mindenért, amivel rendelkezel, és úgy általában az életedet is meg kell köszönnöd. Ez az időszak ideális a legnagyobb álmod valóra váltására.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló