Drogot kínált a partnerének a srác az első randevún



Sokkoló élményhez vezetett a Tinderen megismert személlyel való első találkozó.Az egyik online oldal arra kérte az olvasóit, hogy meséljék el a legbizarrabb Tinder randevújukat. A válaszok némelyike annyira hajmeresztő, hogy talán a te kedvedet is elveszi az internetes ismerkedéstől.

Az exfeleség, aki együtt él a férjével: Hannah partnere elkésett, mert a volt felesége azzal a kocsival vitte el a gyerekeiket, amelyikkel ő a randira készült. Hamarosan kiderült, hogy a srác nem csak együtt él a volt nejével, hanem együtt is dolgoznak. A hab a tortán az volt, amikor Hannah megtudta, hogy a partnerének bíróság elé kell állnia egy rendőr megtámadása miatt.

A drogos: A randi elején a lány úgy érezte, hogy minden rendben megy, ám amikor a srác kiment, és egy szendvicses zacskóval tért vissza, akkor a csaj rájött, hogy jobb lesz távoznia, ugyanis a zacskóban crack volt.

A számla: Egy kávézóban találkozott a pár. A lány csak tejeskávét kért, míg a fiú kávét és hat előételt rendelt, amelyek közül csak az utolsó tányérnál kérdezte meg a partnerét, hogy kér-e belőle. Amikor a randi végén kihozták a számlát, akkor a srác felezni akarta a költségeket.

A lány azt hitte, hogy csak viccel a fiú, hiszen a számla végösszege több, mint 100 dollár (nagyjából 26 ezer forint) volt. Amikor a lány rájött, hogy a fiú komolyan beszél, akkor közölte, hogy nem fog fizetni, mivel nem evett. A srác erre annyit mondott, hogy ehetett volna. A lány letett egy 10 dollárost az asztalra és otthagyta a fiút.

Pénzt adott neki benzinre, hogy elmenjen: A srác, aki nem hasonlított a Tinderen kirakott képeire, szóvá tette, hogy nem így képzelte el Victoriát, akinek pénzt adott benzinre, hogy menjen el.

Szellemekkel suttogó: Egy nő arról mesélt, hogy a Tinderen megismert partnere elárulta, hogy szellemeket lát, akikkel néha beszélgetni is szokott.

Jött és ment: Moziban találkozott először a lány és a srác, aki a film közben eltűnt. A lány percekkel később üzenetet küldött neki, hogy minden rendben van-e. A srác azt válaszolta, hogy mindjárt visszamegy, de 20 perccel később se jelent meg.

A csaj új üzenetben jelezte, hogy elmehet, ha fiú nincs jól, ám kiderült, hogy a srác rég lelépett, mert csak a hétvégére ment a városba, a filmről pedig azért ment ki, hogy a szállodában összepakolhasson, miközben a partnere egyedül ült a moziban.

A másik lány: Jennifer egy nagyon helyes fiúval akadt össze Tinderen. A srác csak pár sarokra lakott tőle, úgyhogy átmehetett hozzá ismerkedni. A randevú közben kiderült, hogy a srác lenyomozta a lány közösségi oldalait, néhány hete pedig az egyik közeli barátnőjével randevúzott.

A csaj rájött, hogy a barátnője lekoptatta a srácot, aki a randi végén arra kérte, hogy szóljon a lánynak, hogy írjon rá. A csaj inkább mindenhol letiltotta a srácot.

Aki túl sokat beszélt a film alatt: Egy moziban találkozott először a Tinder-pár. A srác végigbeszélte az előzeteseket. Filmes trükkökről beszélt, ezért a lány jelezte, hogy az egyetemen filmezést tanult, amire a fiú közölte, hogy a filmes órák nevetségesek.

Alig 15 perccel a film kezdete után, a srác megpróbált a lány pólója alá nyúlni, mire ő közölte, hogy hagyja abba. A srác ekkor kiment popcornért, majd a lehető legmesszebb ült le. A film végén a kocsijáig követte a lányt, akitől azt kérte, hogy vigye haza, mert Uberrel jött, ám kisvárosban nem volt Uber. A lány elköszönt és otthagyta a srácot.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló