Szerelmi imák párkeresőknek és kapcsolatban élőknekMondd el a számodra legszimpatikusabb istenhez szóló, vagy a célodnak leginkább megfelelő imát, ha égi segítségre lenne szükséged a szerelmi életedben!Aphrodité imája a kiszemelt meghódításáért: „Aphrodité, a szerelem és vágy istennője, kérlek, add nekem a kiszemeltem szívét! Ha jónak látod, szép párnak találsz kettőnket, úgy ítéled meg, hogy boldogok lehetnénk együtt, akkor kérlek add nekem minél előbb a testét és a lelkét, amiért cserébe én is odaadom neki a testemet és lelkemet.

Ámor imája a lelki társ megtalálásáért: „Ámor isten, hozz engem össze a lelki társammal! Jól ismered szívemet, ezért te tudod, hogy ki a legjobb nekem! Hozz minket össze, hozz össze engem azzal, aki engem keres! Vezess minket egymáshoz úgy, hogy napról napra egyre közelebb kerüljünk egymáshoz. Kérlek, Ámor, hadd ismerjem meg minél előbb a lelki társamat!”

Érosz imája a párkapcsolat javítására: „Hatalmas Érosz, arra kérlek téged, hogy önts olajat a tűzre, szítsd fel a szerelmünket, hogy az ismét olyan szenvedélyes és vad legyen, mint korábban volt. Úgy szeressük egymást X-el (itt a párod nevét mondd), mint még soha korábban! A szerelmünk legyen annyira erős, mint amilyen erős az acél, bírjon ki mindent, álljon ellen minden külső erőnek, hogy el ne csábíthassák egyikünk se!

Kérlek, Érosz, kovácsolj össze bennünket, szív olvadjon szívbe, váljon eggyé a testünk és a lelkünk, hogy még jó sokáig együtt legyünk! Kérlek, adj nekem hatalmat, amivel a kedvesembe láthatok és segíthetek neki, hogy ő is úgy olvasson bennem, mint egy nyitott könyvben.”

Káma imája a szenvedélyért: „Hatalmas Káma, a szerelem és vágy istennője, a te segítségedet kérem, mert az már nem tűz, ami a testünkben ég, hanem csak halvány emléke a régi lángoknak, amelyekkel korábban egymásért égtünk a párommal. Káma, te, aki a kozmikus vágy és a szerelem istene vagy, téged kérlek, hogy hozd vissza a hálószobánkba a régi tüzet.

Gyújtsd lángra testünket és lelkünket, hogy ismét úgy égjünk egymás iránt, ahogy hajdanán. Úgy kívánjon engem a kedvesem, hogy majd elepedjen értem, az újonnan felkorbácsolt vágyait, pedig csak én tudjam lecsitítani. Úgy vágyjon utánam a szerelmem, mint a szomjazó egy pohár vízre, hadd legyek ismét én az ő istennője!”

Hathor imája a házasságért: „Hatalmas Hathor istennő, neked már van férjed, a királyi Hórusz személyében, ezért te meg tudod érteni az érzéseimet. Arra vágyom a legjobban, hogy nekem is legyen végre házastársam. Kérlek, hogy segíts, hogy vágyam célba érjen és add, hogy a párommal végre eljegyezzük egymást!

Oldd fel benne az ősi félelmeket, adj neki bátorságot! Vezesd rá az iránta érzett hűségemre és szeretetemre, hogy odaadó házastársa leszek! Készen állok a házasságra, ezért kérlek, add meg nekem, hogy végre ő is kész legyen ugyanerre. Nyugtasd meg háborgó szívét, hogy az esküvő után sem változik semmi, legfeljebb még jobb lesz a kapcsolatunk!”

Frigg imája a párkapcsolati, házassági problémák megoldására: „Hatalmas Frigg Odin felesége, kérlek, adj valamennyit a tudásodból! Segíts abban, hogy annyira bölcs és türelmes legyek, mint amilyen te vagy, de képes legyek harcolni, amikor kell!

Segíts, hogy megértsem a páromat/férjemet és segít neki, hogy ő is megértsen engem! Taníts meg kettőnket helyesen kommunikálni egymással, hogy képesek legyünk megoldani a problémáinkat! A viták ne elválasszanak, hanem hozzanak össze!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló